Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak predsa si pijú krv! Herečka a spevák priznali desivý a nechutný rituál!
Zdielať na

Tak predsa si pijú krv! Herečka a spevák priznali desivý a nechutný rituál!

Zdroj: Instagram/MF

Patria medzi navýstrednejšie páry v šoubiznise, kam prídu, pútajú pozornosť. Ona obvykle tým, že je polonahá, on divokou vizážou a spoločne verejnými erotickými prejavmi. Megan Fox (35) a Machine Gun Kelly (32) sú ale zjavne rovnako "vyšinutí" aj v súkromí, nielen keď na nich mieria objektívy a kamery.

​​Megan Fox potvrdila, že so svojím snúbencom Machine Gun Kellym si "občas" pijú krv a rozhodne to nie je myslené obrazne, píše magazín Glamour. No tvrdí, že ide len o pár kvapiek "na rituálne účely". Speváčka už predtým uviedla, že si so svojím milencom vypili navzájom krv na oslavu ich zasnúbenia. To oznámili na Instagrame videom, na ktorom MGK pokľakol.

​Fox k nemu napísala: "V júli 2020 sme sedeli pod týmto banyánom. Žiadali sme o kúzlo... Zabúdali sme na bolesť, ktorej budeme spoločne čeliť v takom krátkom, frenetickom čase. Neuvedomujúc si prácu a obete, ktoré si od nás vzťah bude vyžadovať, ale opojení z lásky. A karmy." K poeticky-ezoterickému vyznaniu pridala sexbomba aj ďalšie detaily zo súkromia. 

Megan a MGK si spolu zahrali v klipe, aj vo filmoch:

"O rok a pol neskôr, keď sme spolu prešli peklom a nasmiali sa viac, ako som si kedy vedela predstaviť, ma požiadal o ruku. A tak, ako v každom živote pred týmto a ako v každom živote, ktorý bude nasledovať, som povedala áno... a potom sme si navzájom vypili krv," opísala neobvyklý rituál zasnúbenia. No ak si niekto predstavuje scénu ako z upírskej ságy, nebolo to tak. "Myslím, že to o pití krvi navzájom, by mohlo ľudí zmiasť, že si nás predstavujú s pohármi ako v Hre o tróny, keď si pijeme navzájom krv. Je to len pár kvapiek, ale áno, občas si navzájom konzumujeme krv len na rituálne účely," snažila sa vysvetliť detaily, ale zvláštny pocit aj tak ostáva.

Megan aktuálne zamilovane blahoželala MGK k narodeninám, opäť v tom nechýbala ezoterika:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Fox sa ale netají tým, že sympatizuje nielen s ľahkou ezoterikou, ale priam s okultizmom. "Čítam tarotové karty, venujem sa astrológii a robím všetky tieto metafyzické praktiky a meditácie. A robím rituály pri nove a splne a všetky tieto veci. A keď robím rituál s krvou, je to prechod, alebo sa to robí z nejakého dôvodu. Prelejme niekoľko kvapiek krvi a každý ju vypijeme," zasvätila herečka fanúšikov. Akoby pri porezaní hrude hovorili "vezmi si moju dušu". Tvrdí tiež, že MGK je jej vysnívaný fyzický typ a je dokonca presvedčená, že ho stvorila. "Moje myšlienky a zámery z neho vypestovali človeka, akým je, ktovie, ako by vyzeral, alebo aký by bol, keby nebolo mňa," tvrdí krásavica, o ktorej snívajú milióny mužov, no ona si vybrala takého, že niektorí len nechápavo krútia hlavou. Nuž ale, láska je láska, tobôž takáto osudová.

Takto sa zasnúbili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Súvisiace články

Najčítanejšie