Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mnohí neverili, že Brzobohatý a známa moderátorka tvoria pár! Potvrdili to horúcimi bozkami v obchode!
Zdielať na

Mnohí neverili, že Brzobohatý a známa moderátorka tvoria pár! Potvrdili to horúcimi bozkami v obchode!

Archívna reportáž

Nedávno vyšlo najavo, že Ondřej Gregor Brzobohatý (39) sa dal dokopy s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43). Údajne sú spolu už pol roka, ako prezradila jeho exmanželka Táňa Kuchařová (34). "Dozvedela som sa to nedávno. Tiež to, že ich vzťah trvá už asi pol roka a začal ešte počas nášho manželstva," uviedla táto Miss World 2005 v Showtime. "Opäť to len potvrdzuje všetko, čo som už povedala, a neprekvapuje ma to. Som rada, že som z tohto toxického vzťahu preč a nechcem ďalšie veci okolo bývalého manžela komentovať," konštatovala. Označila ho za patologického klamára. S Ondřejom sa rozviedli v polovici marca. O rozvod požiadala Táňa po prevalení jeho nevery s atraktívnou tanečnicou Zuzanou Pilnou (30). Tak sa zdá, že podvádzal na viacerých frontoch.

​Ale ako Brzobohatý, tak aj Písařovicová svoj vzťah médiám nepotvrdili s tým, že na túto otázku nebudú odpovedať. Daniela napokon predsa len zareagovala po Táninom obvinení, že si s Ondřejom začali ešte počas trvania ich manželstva. "Nebola som dôvodom krízy či nakoniec rozvodu Ondřeja a Taťány. Preto mi príde nepatričné, aby som sa k tomu akokoľvek vyjadrovala," odpovedala jasne na otázku ako to bolo. Teraz sa však všetko o ich vzťahu začalo potvrdzovať vďaka nim samotným. Predavačka v obchode so zeleninou na pražskej Malej Strane bola svedkom ich prvého neskrývaného bozku, ktorý si môžete pozrieť TU.

Vyprovokovala ho údajne Daniela, ktorá do obchodu vstúpila ako prvá. Ondřej sa k nej pripojil až po chvíli, ale namiesto toho, aby ju pozdravil, začal hneď vyberať a nosiť k pokladni ďalšie potraviny. Daniele sa to ale veľmi nepáčilo, uprela na neho oči a gestom ruky opretej vbok mu dala najavo, že na niečo pozabudol. "Ospravedlňujúco sa na ňu usmial, uvedomil si, že ju zabudol pobozkať, a hneď to napravil," povedal Blesku jeden z návštevníkov zelovocu. "Ona hneď pookriala a mierne nahnevaný výraz bol zrazu preč," dodal. Zdá sa, že Ondřej nie je práve fanúšik bozkávania na verejnosti problém, zrejme po skúsenosti s tanečnicou v decembri.

Taťána si v časoch idylky v manželstve dokonca zahrala aj v Ondřejovom videklipe k piesni Identity:

Brzobohatý vraj chcel za nákup, ktorý obsahoval veľa ovocia a zeleniny zaplatiť, ale Daniela vytiahla kreditnú kartu a predbehla ho. Oficiálne obaja o svojom vzťahu ale stále mlčia. Nový byt, ktorý údajne teraz Daniela a Ondřej zdieľajú, sa nachádza len niekoľko sto metrov od bytu, v ktorom hudobník žil s exmanželkou. Môžu sa s ňou preto ľahko stretnúť. Kuchařová sa rozhodla opustiť svoj byt na Smíchove, ktorý jej vyvolával spomienky na nevydarené manželstvo a teraz býva v rovnakej lokalite. Danielu bolo vraj neraz vidieť, ako šoféruje hudobníkovo SUV, alebo ju vezie Ondřej. Zrejme sa zakrátko k svojmu blízkemu vzťahu priznajú konečne aj oficiálne.

Daniela žiari šťastím, azda k tomu prispieva aj láska k Ondřejovi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie