Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vémola a Ceterová už majú dátum svadby! Bude sa vydávať tehotná?!
Zdielať na

Vémola a Ceterová už majú dátum svadby! Bude sa vydávať tehotná?!

Archívna reportáž

Pár, ktorý sa rozhodne vymyká bežnému priemeru, český zápasník MMA Karlos Vémola (35) a slovenská modelka Lela Ceterová (30), sa dal opäť po mesiacoch odlúčenia dokopy. Karlos, ktorý sa nerád viaže, najmä čo sa týka vzťahu so ženami, stihol už dokonca požiadať Lelu o ruku. Pokiaľ to dotiahnu do konca, bude prvou ženou, s ktorou prišiel až k oltáru.

Niet pochýb, že tak, ako celý život tohto excentrického páru, aj svadba bude musieť byť veľkolepá. Na to si ale budú musieť kvôli pandémii ešte nejaký ten čas počkať. Prešli však na tému, ktorá je oveľa jednoduchšie realizovateľná - pár plánuje ďalšie deti, ktoré by mali pribudnúť k ich ročnej dcérke Lily.

V decembri, ešte pred zásnubami, bol párik spolu na nákupoch v Dubaji, kde Karlos na dôkaz zmierenia kúpil Lele takmer všetko, čo jej videl na očiach. Nápadne dlho sa raz zdržala pred výkladom klenotníctva so zásnubnými prsteňmi, čím chcela asi tvrdému zápasníkovi naznačiť, čo od neho očakáva najviac. A ako sa neskôr ukázalo, bola to dobrá stratégia, zanedlho sa dočkala vytúženého prstienka spolu so žiadosťou o ruku. Ako prezradili, majú už dokonca vybraný aj dátum svadby - bude to deň ich prvého rande, 28. júna, dokonca aj na tom istom mieste, len ešte nie je jasné, či tento alebo budúci rok. Po zásnubách ešte musel Vémola preukázať svoju silu v ringu. V zápase na konci roka však dokázal ľahko poraziť francúzskeho zápasníka Alexa Lohoré (31).

Pozrite sa, ako vyzerala Lela pred rokmi po prvých úpravách u plastického chirurga:

Po zásnubách ešte musel Vémola preukázať svoju silu v ringu. V zápase na konci roka však dokázal ľahko poraziť francúzskeho zápasníka Alexa Lohoré (31). Potom si už konečne mohla šťastná rodinka užiť víkendový relaxačný pobyt v luxusných kúpeľoch v Rajeckých Tepliciach na Slovensku s ich dcérkou a deťmi Vémolu z predchádzajúceho vzťahu. "Bolo tam úžasne, vážne sme si obaja oddýchli. Je to tam nádherné, som z tých končín, aj preto som sa tam cítila veľmi dobre. Radi sa tam budeme vracať," s nadšením opísala Lela pre ŽivotvČesku.cz svoje pocity z romantického víkendu a zjavne jej neprekážal ani sprievod troch detí. Možno práve to pár inšpirovalo k plánovaniu ďalšieho potomstva, ako prezradila Lela ďalej v rozhovore pre spomínaný časopis.

"Celý život som snívala o veľkej rodine. Som toho názoru, že rodina je skrátka základ všetkého. Je to najviac, čo môžeme mať. Vlastne človek robí väčšinu vecí v živote pre deti. Uvidíme, ako to bude a koľko ich budeme môcť mať. Ako sa hovorí: Keď Pánboh dá," netajila sa bývalá playmate so svojimi názormi na deti a rodinu. Karlos má deti iste rád a vie sa o nich aj postarať, aspoň finančne. Svojho syna a nevlastnú dcéru z predchádzajúceho vzťahu v Británii, kde striedavo počas roku býva, neváhal zobrať ani do Rajeckých Teplíc, aby sa mohli tešiť z krásneho prostredia a termálnej vody spolu s ním. Vraj je to práve on, kto chce kopu detí, už je len otázka, kedy s začnú plány na veľkú rodinu napĺňať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie