Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Wanda Hrycová s najsmutnejším vyznaním! Odkaz do neba!
Zdielať na

Wanda Hrycová s najsmutnejším vyznaním! Odkaz do neba!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že patrí rodina Hrycovcov iste medzi tie šťastnejšie, čo sa týka profesionálneho úspechu, ako aj materiálneho zabezpečenie, predsa len k nim život nie je len láskavý. Hlava klanu, herec Andy Hryc, sa už takmer rok lieči z rakoviny, v jeho prípade vo forme akútnej leukémie. Rovnaký boj zvádzal jeho syn Hugo, ktorý ale boj vyhral. No aj tak sa jeho život, žiaľ, skončil predčasne.

Úspešná producentka Wanda Adamin Hrycová patrí celkom zjavne medzi ľudí so silným putom ku svojej rodine. Miluje svojho otca, pre ktorého bola ochotná v máji zburcovať celé Slovensko, aby ľudia v čase najprísnejších opatrení, keď bol preto aj nedostatok krvi pre pacientov, išli pre jej otca najvzácnejšiu tekutinu darovať. Podarilo sa, aj vďaka tomu nastúpil Hryc na cestu čo najintenzívnejšej liečby.

S rakovinou bojoval aj Andyho syn Hugo, ktorému ako 22-ročnému diagnostikovali rakovinu semenníkov. Podstupil chemoterapiu a zákernú chorobu sa mu podarilo poraziť. No len štyri dni po vypočutí radostnej správy od lekárov si ho, žiaľ, smrť predsa len našla. Hugo Hryc zomrel 21. decembra 2008 pri autonehode, keď sedel na mieste spolujazdca. 

Hugo hovoril o rakovine otvorene a s optimizmom:​

​Pre rodinu to bol obrovský šok a najhlbšia možná rana, s ktorou sa azda nikdy nedá celkom vyrovnať. Neustále na brata spomína aj jeho milujúca sestra Wanda. "Dnes by si mal 35... Veľmi často rozmýšľam, aké by to bolo, už by si bol dospelý muž. Bol by si šťastný? Bol by si slobodný vetroplach, alebo usadený manžel? Mal by si už deti? Žil by si tu, alebo tak, ako posledné roky svojho života, stále niekde preč? Keby si nám neodišiel, bola by som vlastne ja vydatá a mala by som deti? Pochybujem veru...," zviedla Wanda dojímavý vnútorný dialóg s bratom na Instagrame doplnený o jeho veselú fotku. Žiaľ, odpovedí sa už nikdy nedočká.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

"Tvoj odchod obrátil môj život hore nohami, na pár rokov vyradil môj životný kompas z prevádzky, ale potom si mi poslal do života človeka, ktorý mi opäť ukázal, kde je sever, a za to ti ďakujem. Za môjho muža, aj za moje krásne tri deti. Páčili by sa ti. Hugo, stále mi chýbaš," uzavrela s vďakou silné vyznanie smútiaca sestra. Teraz sa ale plne sústredí na ďalší veľký boj - za zdravie svojho otca. Spravila, čo mohla, jeho zdravie je teraz už len v rukách osudu a sily jeho organizmu. Nepochybne všetci, s Wandou na čele, veria, že sa mu podobne, ako pred rokmi jeho synovi, podarí chorobu poraziť.

Súvisiace články

Najčítanejšie