Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tak to je poriadny ROZDIEL! Jennifer Lopez ohurovala dokonalým pozadím, paparazzi ale ukázal reálne fotky!
Zdielať na

Tak to je poriadny ROZDIEL! Jennifer Lopez ohurovala dokonalým pozadím, paparazzi ale ukázal reálne fotky!

Archívna reportáž

Státisíce mužov a žien po celom svete obdivujú krásu a krivky latino-americkej divy, ktorá je zároveň mamou rozkošných dvojičiek. Jennifer Lopez aj po päťdesiatke vyzerá neuveriteľne mlado a najmä spokojne. Samotná speváčka si pozornosť užíva a na profil sociálnej siete pridáva okrem rodinných fotiek aj fotografie intímne a miestami celkom pikantné. Urobila tak aj nedávno, keď v prvý týždeň nového roku pozdravila fanúšikov z pláže a predviedla svoje ukážkové pozadie.

Speváčka Jennifer Lopez asi nebude vďačná paparazzovi, ktorý ju nafotil na rovnakej pláži, na ktorej pred týždňom pózovala pre dokonalé zábery dokonalého tela. Podľa fotiek paparazziho, ktoré priniesol denník Daily Mail, fotených iného uhla, bez pridania ideálneho osvetlenia a počítačových úprav, vyzerá krásna diva predsa len trošku inak.

Keď JLo pridala na Instagram fotografiu s názvom "Plážový zadoček" z dovolenky, ktorú si užívala na ostrovoch Turks a Caicos, na ktorej sa okrem uzučkého drieku vynímalo aj jej už pomaly legendárne pozadie, začalo sa jej sypať nespočetné množstvo lajkov a obdivných komentárov. Za zmienku stojí aj uznanie od slávnych sestier Kardashianových, ktoré si na svojich zadkoch dajú špeciálne záležať a investovali do nich už kopu peňazí.

Jennifer Lopez už viac ako tri dekády ohuruje svojím talentom, krásou a postavou ľudí po celom svete. Pozrite si jej videoklip k piesni Ain´t it funny, v ktorom predvedie horúci flamenco tanec:

Avšak v tom istom čase sa na pláži nachádzali aj paparazzovia, ktorí striehli na ideálny moment, aby speváčku zachytili uvoľnenú a nepripravenú strúhať dokonalé pózičky. Po tom, čo si dopriala upokojujúcu meditáciu pri šume morských vĺn, sa rozhodla osviežiť a zaplávať si vo vlnách Atlantiku. Zrazu však fanúšikovia zbadali jej ženské krivky na hony vzdialené vyretušovanými fotografiám, ktorými ohurovala svet sociálnych sietí. Tak, ako telo hocijakej inej bežnej ženy, aj telo Jlo zdobí celulitída či tukové vanúšiky na bokoch a stehnách. Fotky Jennifer v celej prirodzenej kráse si môžete pozrieť v galérii TU.

Jennifer na začiatku roka 2021 ohúrila svojich fanúšikov fotkami dokonalého pozadia. Paparazzi fotky však odhalili realitu a tá je značne iná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez je krásna žena s plnými krivkami, ktoré nepotrebujú žiadne úpravy, napokon, prirodzenosť častokrát aj sama dáva do pozornosti. Aj preto asi niektorých citlivejších fanúšikov toto porovnanie ilúzie a reality sklamalo. Obzvlášť v dnešnom svete, keď sa v záplave umelosti uctieva prirodzená krása. V neposlednom rade je to aj veľká zodpovednosť voči dievčatám a ženám všeobecne a ich vnímaniu krásy, ktorá prichádza z obrovským vplyvom celebrít. Profil Lopez na sociálnej sieti sleduje bezmála 140 miliónov ľudí z celého sveta, a mnoho žien, ktoré k nej vzhliadajú. Žiaľ, často sa ženy z honby za iluzórnou dokonalosťou stanú obeťami poruchy príjmu potravy či nezdravých chirurgických zásahov, alebo si to odnesú v podobe depresií a pokriveného vnímania reality. Azda to bola v prípade Jennifer iba výnimka, a v budúcnosti bude pokračovať v budovaní sebavedomia žien cestou prirodzenosti a skutočnej krásy.

Súvisiace články

Najčítanejšie