Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jasmina prezradila, čo od nej dostal Rytmus na Vianoce! TOTO je fakt originálny darček!
Zdielať na

Jasmina prezradila, čo od nej dostal Rytmus na Vianoce! TOTO je fakt originálny darček!

Archívna reportáž

Vianoce sú už tri týždne minulosť, do ďalších je ešte ďaleko. No predsa ešte v mnohých domácnostiach dýcha aspoň zľahla atmosféra najkrajších sviatkov, keď sa neponáhľali s odzdobením stromčeka. A nepochybne ešte stále si mnohí vychutnávajú čerstvú radosť z darčekov. Niektorí dostali veci, ktoré sú na celý život, napríklad aj Patrik Vrbovský.

Azda každý sa už v živote poriadne natrápil, keď sa pokúšal vymyslieť čo najoriginálnejší darček svojim blízkym. Iste, mnohí sa skutočne potešia triu spodky, ponožky, papuče, ale predsa len, ak sa vyskytne pod stromčekom aj skutočne nečakaný a jedinečný dar, je to úplne iný pocit. Bohatí ľudia to majú ešte ťažšie - čo darovať milovanému, keď všetko má? Podobne sa potrápila tieto sviatky aj Jasmina.

Presne ako to mnohí tipovali, Jasmina teraz aj priznala, že vymyslieť darček pre jej milovaného manžela nie je len tak. "Čo sa jeho týka, materiálne darčeky sú nie veľmi šťastnou voľbou, pretože úprimne poviem, že čo sa mu páči si väčšinou kúpi, a tak sa snažím vymýšľať darčeky, ktoré ho nadchnú tak inak. A podarilo sa," pochválila sa mama malého Sanela.

Onedlho to budú tri roky, čo sa dali Jasmina a Patrik dokopy. Spočiatku ale dosť dlho o vzťahu zahmlievali:

Ak skutočne Rytmus netušil, čo ho bude čakať pod stromčekom, musel byť veľmi prekvapený, keď odbalil malú škatuľku. Obsahovala totiž niečo, čo je dar na celý život. "Objednala som dna test, vďaka ktorému zistí všetko potrebné o svojom tele, napríklad aké športy sú pre neho najlepšie, intolerancie atď atď, tých veci, ktoré vďaka tomu zistíte, je naozaj veľmi veľa," vychvaľuje svoju dobrú voľbu Jasmina. 

Priznala, že ju tento nápad tak nadchol, že rovno darovala jeden test aj sebe. "Aby som sa lepšie spoznala a vedela so sebou následne účinne pracovať a dosahovať výsledky," prezradila, čo ju ku kúpe motivovalo. Kým Jasmina sa zamerala na DNA testy analyzujúce oblasť metabolizmu, výživy a športového potenciálu, na výber sú aj testy, ktoré odhalia zdravotné riziká a predispozície. Obrovskej popularite sa tešia testy, ktoré sa zameriavajú na dedičstvo, ktoré si každý človek nesie so sebou po tisícročia - zisťujú etnické skupiny a geografické oblasti z ktorých človek pochádza. Jasmina a Patrik zatiaľ na výsledky len čakajú, fanúšikovia veria, že sa s nimi podelia, ak bude výsledkom niečo nečakané. 

Súvisiace články

Najčítanejšie