Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Už aj Beňová podľahla TOMUTO lákadlu! Nie je ale ešte trošku priskoro?!
Zdielať na

Už aj Beňová podľahla TOMUTO lákadlu! Nie je ale ešte trošku priskoro?!

Archívna reportáž

Už pomaly 11 týždňov je na svete malá Lea, dcérka političky Moniky Beňovej a advokáta Ľubomíra Klča. Europoslankyňa si užíva tento veľký dar, ktorý v jej 52 rokoch už asi nikto nečakal. Ako každá mama, aj ona sa snaží, aby jej bábätko malo všetko, čo mu treba ku šťastiu a správnemu vývoju. A tak pridala aj veselé blikajúce obrázky.

Monika Beňová si užíva materskú dovolenku v čase, keď už všetci čakali, že sa stane skôr babičkou vnúčaťa od jej 32-ročného syna Martina. No podarilo sa jej splniť si sen o dcérke a jej partner sa tiež môže radovať zo svojho prvého potomka. 

Obaja sa na rodičovstvo nepochybne dobre pripravili, napokon, po 32 rokoch od narodenia prvého dieťaťa je to pre Moniku Beňovú tak trochu zopakovanie premiéry. Našťastie, dcérka sa narodila za menej dramatických okolností ako Martin, ktorý prišiel na svet výrazne predčasne a musel byť ešte dlhé týždne v inkubátore.

Všetko ostatné išlo po narodení Leušky na druhú koľaj:

​Aj Lea síce pre mamine zdravotné problémy súvisiace s tehotenstvom prišla na svet o niečo skôr, no bola už pekne donosená a po pár dňoch išli s mamou z pôrodnice domov. A odvtedy si Beňová užíva materstvo naplno. Práve tento týždeň absolvovala už aj prvú pracovnú povinnosť, keď online predsedala výboru na boj proti harasmentu pri Európskom parlamente. A ako to poznajú všetci rodičia pracujúci pri deťoch z domu, treba na to vytvoriť ideálne podmienky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Niekedy sa nedá inak, ako využiť moderné vynálezy - blikajúce obrázky znamenajú obvykle zaručený úspech. "Všetko je ako má byť. Netflix sme vymenili za Lala TV, šaty za kostýmy za mikiny, džínsy, tričká a legíny, lodičky za tenisky a baleríny a je to super a pohodové, lebo Lea stojí úplne za všetko na svete," vyznala sa Monika z drobných obiet, ktoré pre svoj poklad priniesla. Akurát tá televízia nie je celkom ideálne riešenie pre tak maličké bábätko, ako sa zhodujú mnohí psychológovia. Iste ale Monika nenecháva Leušku pred obrazovkou príliš dlho, tak ako rozptýlenie na pár minút je televízor pre bábo iste nesmierne pútavým rozptýlením a mama si zatiaľ môže vybaviť pracovné záležitosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie