Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Prekrásne vyznanie lásky k narodeninám! A pikoška o tom, ako sa dal hviezdny pár dokopy!
Zdielať na

Prekrásne vyznanie lásky k narodeninám! A pikoška o tom, ako sa dal hviezdny pár dokopy!

Archívna reportáž

Americká speváčka Katy Perry sa vždy prezentovala ako veselé usmievavé dievča od vedľa, ktoré si nepotrebuje získavať pozornosť sveta prostredníctvom prepierania svojho súkromia. Len kde tu drobný škandálik, ako napríklad krátke manželstvo s britským hercom Russelom Brandom, no nič šokujúce. A zrazu si jej srdce si z čista jasna získal obľúbený herec, s ktorým dnes už tvoria utešenú rodinku. Orlando Bloom nedávno oslávil narodeniny a Katy mu pri tejto príležitosti verejne vyznala lásku.

Speváčka Katy Perry vyznala na sociálnej sieti svojmu snúbencovi, hercovi Orlandovi Bloomovi, lásku. Magazín Hello zároveň pripomenul vtipné detaily z počiatkov lásky dnes už rodičov 4-mesačnej dcérky Daisy Dove. Spojila ich nielen láska k typickému americkému pokrmu, ale aj neúmyselná krádež na udeľovaní prestížnych filmových cien. Vtipná historka teraz ožila pri príležitosti jeho 44. narodenín, ktoré herec oslávil 13. januára 2021.

Katy a jej snúbenca Orlanda spojila vskutku vtipná udalosť, ktorá akoby vypadla z pera scenáristu romantických komédií. Ako Katy prezradila, ich prvé flirty a iskričky lásky vzplanuli na prestížnom odovzdávaní cien Zlatý glóbus, na ktoré boli obaja pozvaní. Katy budúceho otca svojho dieťaťa totiž načapala pri neumýselnej krádeži jedla priamo z jej stola. "Nadviazali sme kontakt vďaka hamburgerom, bolo to na Zlatých glóbusoch. Jeden mi totiž ukradol zo stola," prezradila pred časom v šou Jimmyho Kimmela.

Katy je dievča do koča aj do voza, a okrem lásky ju s Orlandom spája aj rovnaký zmysel pre humor. Takto prekvapila nič netušiacich svadobčanov na zábave:

​Podľa Katy to bola láska na prvý pohľad a drobnú krádež hercovi okamžite odpustila. Ničnetušiac sedela pri stole vedľa iného slávneho herca, Denzela Washingtona, keď pristúpil fešný Orlando a akoby nič sa načiahol a vzal Katy spred nosa hamburger. "Ou, počkaj, ty si teda fešák. Fajn, tak si ten hamburger vezmi," pomyslela si vtedy v duchu podľa vlastných slov sympatická speváčka. O tri roky neskôr tento sympatický "chamtivec" požiadal Katy o ruku a iba o rok prišla na svet ich malá dcérka, ktorej dali meno Daisy Dove. Svadba bola kvôli pandemickým opatreniam presunutá na neurčito, no zdá sa, že tento ukážkový párik ju ku šťastiu až tak nepotrebuje.

Takto Katy oznámila v roku 2020 svetu radostnú správu o svojom tehotenstve:

Pri príležitosti jeho 44. narodenín na Instagrame zdieľala speváčka intímne fotky z ich súkromia, z ktorých harmónia a láska priam srší. Pripojila k nim aj romantické vyznanie: "Prajem mojej láske tie najšťastnejšie 44. narodeniny, úžasnému otcovi mojej Dove a môjmu žiarivému zrkadlu, vďaka ktorému môžem vidieť a reflektovať to, čo by som ešte sama nedokázala vidieť. Ďakujem, že si ma vždy podporoval a nikdy to nevzdal. Som šťastná, že môj mesiac našiel jeho slnko, milujem ťa najviac na svete."

Katy svojmu snúbencovi, hercovi Orlanodvi Bloomovi takto romanticky vyznala lásku na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Iba rok po ich romantickom a vtipnom zoznámení zažila ich hláska vážnu krízu, po ktorej nasledoval rozchod. Ten však netrval príliš dlho a už o pár mesiacov neskôr ich paparazzi načapali pri vodných radovánkach na spoločnej dovolenke. Herca Orlanda Blooma si diváci azda najviac pamätajú ako charizmatického Legolasa zo slávneho  príbehu o Pánovi prsteňov. V megaúspešnom kinohite začínal ešte ako 27-ročný mladík, ktorý si o šesť rokov zobral za ženu krásnu modelku Mirandu Kerr, s ňou splodil dnes už 10-ročného synčeka Flynna. Orlandovi a Mirande síce manželstvo nevyšlo, no dodnes majú dobré vzťahy a v starostlivosti o svojho potomka sa spravodlivo striedajú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie