Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tomu sa až ťažko verí! Skutočne je TOTO Darine novoročné predsavzatie?!
Zdielať na

Tomu sa až ťažko verí! Skutočne je TOTO Darine novoročné predsavzatie?!

Dara Rolins (48) dosiahla v živote už azda všetkom a len málokto v našom hudobnom šoubiznise sa jej môže rovnať. To by sa ale iste nestalo, ak by okrem talentu a šťastia nezapojila aj pevnú vôľu a cieľavedomosť. Prekvapivo ale nie je fanúšik nárazových predsavzatí, preto ani na Nový rok ráno nevstáva s myšlienkou, že odteraz niečo musí, alebo chce zmeniť.

Darinka Rolincová z bratislavskej Dúbravky pred 40 rokmi zrejme nemala jasnú predstavu o tom, čo jej obľúbené pospevovanie jedného dňa prinesie. No nemusela čakať dlho, ako jednej z mála detských interpretov sa jej podarilo skutočne spraviť dieru do sveta, nepochybne aj vďaka duetu s najväčšou hviezdou československého šoubiznisu, s už zosnulým Karlom Gottom.

No vždy tam bola aj Darinkina pevná vôľa a usilovnosť, nikdy nezaspala na vavrínoch a presne išla za svojím cieľom. Dokonca si tak trošku pohnevala aj Gotta, keď odmietla ponuku z Nemecka, ktorú jej osobne vybavil. Mohla byť síce finančne "za vodou" už ako mladučká, no stať sa speváčkou šlágrov pre nemeckých seniorov nebol jej sen.

Darine hlboké zamyslenia sú už povestné:

​No nikdy to v jej živote nebol tak, žeby striedala obdobia plného nasadenia a lenivosti, či nebodaj ledabolosti. Darina prísna sebadisciplína je povestná, nikdy nepoľavuje a stále ide naplno, za čo si, pochopiteľne, rada dopraje aj odmenu najmä v podobe cestovania. Preto skalných fanúšikov asi nešokovalo ani jej vyjadrenie k novoročným predsavzatiam. "Žiadne nemám. Ani jedno. A úprimne, vlastne si ani nepamätám kedy som si naposledy nejaké dala. Niežeby som nemala túžbu niečo nové obsiahnuť, vylepšiť, naučiť sa, rozšíriť si obzory...Ale pravdou je, že v pocite, akoby to bolo odjakživa, skôr, než čokoľvek iného si v ten okamih, keď sa láme rok niečo PRAJEM," rozpísala sa Dara o svojom nastavení.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Nesľubujem, nedušujem sa, že od zajtra budem robiť niečo inak, neplánujem si zmeny chovania ani zvykov či zlozvykov. Z vlastnej skúsenosti už dávno viem, že život to aj tak naplánuje podľa seba. Predsa mu do toho nebudem práve ja kecať. Svoje sny a plány totiž realizujem priebežne, vo chvíľach, keď ma život dostane do momentu, keď sa tzv.'má niečo stať'," vyjadrila sa priam fatalisticky speváčka. Ako ale dodala, nespolieha sa len na osud a neustále na sebe a svojej budúcnosti pracuje. No ak niečo nevyjde, netreba sa opúšťať. "Nemá cenu sa stresovať, byť sklamaný sám zo seba, vyčítať si zlyhanie. Sebadeštrukcia nieje príťažlivá. Podstata všetkých zázrakov sa skrýva iba v pocite šťastia. To je jediné, zmysluplné predsavzatie," odkazuje Dara aj svojim fanúšikom radu, ktorá skutočne stojí za prijatie. A ako je zrejmé aj z komentárov, ľudia nadšene pritakajú.

Pre ženu

Najčítanejšie