Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Silný rok pre Agátu Hanychovú! Láska na celý život a svadba na obzore!
Zdielať na

Silný rok pre Agátu Hanychovú! Láska na celý život a svadba na obzore!

Archívna reportáž

Influencerka, moderátorka a dcéra českej herečky Veroniky Žilkovej, to na poli lásky a vzťahov nemala v uplynulom roku 2020 práve ružové. Agáta Hanychová (36) sa ešte v apríli 2019 rozišla s Jakubom Prachařom, o takmer rok a pol neskôr došlo aj k rozvodu ich manželstva. V minulom roku sa stihla párkrát zamilovať, ale vážny vzťah z toho nevznikol, aj keď to vyzeralo pomerne nádejne. A teraz to opäť vyzerá tak, že po svojom boku nemá žiadneho partnera, čo v jej prípade obvykle nie je na dlho.

Agáta Hanychová síce pôsobí šťastne a spokojne aj sama so sebou a svojimi dvomi milovanými deťmi, no český portál Extra.cz zaujímalo, čo do nového roku veštia bývalej modelke tarotové karty. Na tie sa obrátila známa česká veštica Michaela Kudláčková a prezradila, či Agáta v roku 2021 nájde konečne svoju osudovú lásku. 

Veštica zamiešala staré tarotové karty a postupne ich rozložila na stole, po ich preskúmaní začala s veštbou. Podľa jej výkladu sa teraz nachádza Agáta vo fáze uzavretia, no má vraj aj bojovú náladu. "Snaží sa o niečo bojovať, ani nevie o čo," myslí si Kudláčková. Do ďalšieho vzťahu by chcela podľa kariet ísť, až keď bude mať istotu, že sa nesklame. Neberie to na ľahkú váhu, akoby si niekto mohol podľa jej správania myslieť. "Napriek tomu, že sa Agáta môže zdať ako drsná žena, nie je to tak, s rozchodom sa dlho vyrovnáva. Či už bol ten posledný z jej strany, alebo expartnera, nie je s ním tak vyrovnaná, ako ukazuje," vidí veštica v kartách. 

Agáta ma poriadne podrezaný jazyk, záujemca o jej srdce si bude musieť zvyknúť na podobné vyhlásenia, aké smerovala svojho času aj na vtedajšieho manžela Jakuba Prachařa:

​Onedlho sa vraj Agáta rozhodne otvoriť skriňu s "kostlivcami", aby ich pozbierala a upratala. Zistí však, že to nie je tak jednoduché, čo ju trochu vyľaká a na chvíľu sa opäť stiahne. "To by ju mohlo akoby zdržať a v tú chvíľu, keď bude mať pocit, že sa na to môže vykašľať, by sa mohol objaviť muž, s prestížou, o dosť starší od nej, z pracovnej oblasti nad ňou, ku ktorému by ona mala vzhliadať," napovedajú veštici tarotové karty. Začne s ním vraj aj bývať a ten vzťah by mohol vyústiť až do manželstva. Ak aj nie hneď, minimálne sa bude cítiť vo vzťahu ako manželka a do budúcnosti bude svadbu plánovať.

Agáta sa momentálne venuje svojej rodine a najmä sama sebe a svojmu fyzickému zdraviu a kráse. Rozhodla sa zatočiť z povisnutými kontúrami jej inak štíhleho tela 30-dňovou výzvou na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Konečne by sa teda mala Agáta dočkať váženého partnera, podobne, ako jej matka Veronika. Tá má už tretieho manžela, no podľa všetkého až v jeho náručí našla šťastie. Je ním český veľvyslanec v Izraeli, predtým dokonca  minister troch rôznych rezortov, no predovšetkým bol väčšiu časť života známy ako charizmatický herec, 64-ročný Martin Stropnický. Agáta sa narodila zo Žilkovej prvého manželstva, v druhom sa jej narodili dvaja synovia, Vincent a Cyril. So súčasným manželom má dcéru Kordulu a pribudli aj dve adoptované deti. Agáta má teda čo doháňať, najmä čo sa týka detí. Má zatiaľ jedného nemanželského syna Kryšpína a dcéru Miu z manželstva s Jakubom Prachařom. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie