Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Neriskuje Rytmus už príliš?! TOTO si dovolí málokto!
Zdielať na

Neriskuje Rytmus už príliš?! TOTO si dovolí málokto!

Archívna reportáž

Hoci pôsobí na prvý aj druhý pohľad ako frajer, ktorý si ide svoju mačovskú líniu a nedbá na to, čo je správne či zdravé. No tí, ktorí rapera pozorujú dlhšie vedia, že pravda je úplne inde. Rytmus presne vie, čo chce a medzi jeho priority patrí aj zdravý životný štýl. A to nielen kvôli sebe, ale aj pre jeho mladú rodinku, aby bol aj synčekovi vzorom.

Z času na čas sa Patrik Vrbovský pochváli aj nejakým tým zdravým jedlom na svojom tanieri, no evidentne ešte väčší dôraz kladie na pohyb a budovanie imunity. Do tela si dáva už nejaký rôčik v ringu s rukavicami na rukách, dokonca pred zhruba rokom a štvrť absolvoval aj prvý zápas. Hoci nezvíťazil, pre neho osobne to iste bolo veľke víťazstvo prekonávania vlastných limitov a odhodlania.

Veľkú časť roka sa venuje svojej druhej veľkej záľube - bicyklovaniu. Niekedy sám, niekedy s Jasminou po boku brázdi cestičky okolo Malinova a veľmi rád tieto trasy dokumentuje aj na Instagrame. Keď už vonku prituhne, prichádza na rad Rytmusova tretia veľká láska. 

Rytmus na seba skutočne veľmi dbá:

​Síce bez pohybu, no prekvapivo s o to väčším dopadom na spaľovanie kalórií, ale najmä na imuntu, pôsobí aktuálne toľko velebené a propagované otužovanie. A Rytmus to myslí smrteľne vážne. Kúpil si veľkú kaďu, ktorá mu stojí na záhrade, a každý večer sa do nej na pár minút ponorí, bez ohľadu na mínusové teploty. Je zjavné, že pravidelné otužovanie už prinieslo prvé výsledky. Na fotke, ktorú pridal, je pri zababušenej Jasmine a Sanelovi len v tričku s krátkym rukávom. "Skúsil som dnes tak 30 minút, lebo mi bolo teplo, inak bežne chodím v mikine," odpovedal úprimne na otázku fanúšika, či už má až takto výrazne upravenú termoreguláciu tela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Rytmus sa otužuje už zhruba dva roky, ale intenzívne až posledné dva mesiace. "Od novembra idem každý deň minimálne na 5 minút, úplne prirodzene, ako keď si ides umyť pred spaním zuby. Je to už na takom leveli, že ani netrpím, nepremáham sa. Výborný pocit nejakého prírodneho lieku na imunitu a psychiku," pochválil sa Rytmus. Dodal, že výsledok cítil zhruba po mesiaci, keď len neplánovane vybehol naľahko von. "Vybehol som v trenkách von pre drevo do krbu, že mi vlastne nie je zima a následne psychologicky mi hlava hovorí, že mi ani nemôže byť zima, lebo otužujem," priznal aj to, že psychika má pri otužovaní čo povedať. Už viackrát spomínal, že chorý nebol už veľmi dávno, čo je asi najväčší benefit. Je vysoko pravdepodobné, že ako influencer inšpiruje aj mnoho ďalších ľudí, čo je skutočne záslužná činnosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie