Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Z lásky nebude nič?! Manžel Gottovej sa z Mexika pochválil pohľadnou manažérkou!
Zdielať na

Z lásky nebude nič?! Manžel Gottovej sa z Mexika pochválil pohľadnou manažérkou!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra českého Zlatého slávika žije ako na hojdačke. Na jeseň roku 2019 podala žiadosť o rozvod manželstva s Timom Tolkkim, o rok neskôr už bolo ale všetko inak. V novembri sa rozhodla náhle odísť do Helsínk, kde sa s ním stretla a spolu vraj začali plánovať ďalšiu budúcnosť. Tú mali naštartovať v januári, keď si mali prevziať v Helsinkách sociálny byt. Tolkki sa rozhodol, že dovtedy bude v Mexiku a Dominika sa vrátila do Prahy.

Podľa  informácií portálu Expres.cz Dominika Gottová opäť zmenila svoje plány do budúcnosti. Či už z vlastného rozhodnutia, alebo si návrat rozmyslel jej manžel Timo Tolkki, nevedno. Zdá sa však, že bývanie v spoločnom hniezdočku a druhá šanca na lásku sa asi tak skoro konať nebude.

Timo už vyše roka žije v slnečnom Mexiku, kde si užíva, ako sa zdá, život naozaj naplno. Nakoniec, jeho narušenej psychike slnko iste veľmi pomáha. Pochmúrne Helsinki neprospievali veľmi ani Dominike, čo sama netajila. Obaja podľahli alkoholu, navyše ho kombinovali s liekmi. Dominika sa snažila ešte počas života svojho otca, Karla Gotta, zrejme aj na jeho radu, z tohto začarovaného kruhu vymaniť. Vrátila sa do Prahy, ale dlho bez Tima nevydržala. Život s ním bol ale čoraz ťažší a po smrti otca sa opäť rozhodla zostať v Prahe. Timo sa ju ale vzápätí pokúšal získať späť, čo ona vtedy vehementne odmietala, podala žiadosť o rozvod a on odletel opäť do Mexika.

Timo sa v Mexiku venuje hudbe, ako talentovaný gitarista a spevák má totiž množstvo fanúšikov po celom svete:

Keď sa pár spolu prekvapujúco zišiel v novembri v Helsinkách kvôli plánovanému rozvodu, Dominika svojím vyhlásením poriadne šokovala. "Ročná odluka ukázala, že Tima stále milujem, hoci sa vlani stali veľké chyby v našom vzťahu. Chcem tomu dať znovu šancu, ale nedokážem teraz povedať, ako to bude ďalej,“ odkázala vtedy Dominika do médií. Už vtedy zrejme realisticky uvažovala, že sa ich predsavzatie pokračovať vo vzťahu nemusí naplniť. Ukázalo sa, že situáciu odhadla správne. 

Timovi sa z Mexika akosi do pochmúrneho európskeho podnebia nechce, aj v minulosti mu tam robili často spoločnosť mladé dámy, na ktoré má zjavne tento hudobník slabosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Tolkki (@t.tolkki)

Timovi sa z teplého Mexika zjavne späť do chladných Helsínk vrátiť nechce a nedokáže to zmeniť ani vzťah k Dominike, ani ich nový krásny spoločný byt. Najmä keď ho v Mexiku, ako tvrdí, uznávajú ako hudobníka a chystá sa tam vraj vydať nový album. Spoločnosť mu údajne robí často aj mladá dáma, ktorá sa pasuje do úlohy jeho manažérky.

facebook/TT

​​Pre Dominiku je táto situácia iste veľmi stresujúca, veď v Prahe nemá pevné zázemie. V minulosti sa totiž vzdala nároku na dedičstvo po otcovi kvôli pár miliónom českých korún, ktoré svojho času súrne potrebovala. Dnes sa mohla tešiť zo slušného dedičstva a mala by po finančných starostiach, ktoré ju stále sprevádzajú. Navyše nemá ani vyhliadky na primeranú prácu. V známej korporácii, kde si ju vybrali pred pár dňami na prácu s vysokozdvižným vozíkom do skladu, ju nakoniec nemohli prijať kvôli jej problémom s krvným tlakom. Musí sa podľa svojich slov najskôr vystrábiť zo zdravotných problémov, dovtedy sa snáď bude môcť spoľahnúť na dobrých priateľov, ktorí jej chcú naozaj úprimne pomôcť. 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie