Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Desivé chvíle hviezdy z Harryho Pottera! Jej trojmesačný synček bojuje s covidom!
Zdielať na

Desivé chvíle hviezdy z Harryho Pottera! Jej trojmesačný synček bojuje s covidom!

Archívna reportáž

Takto si asi hviezda z Harryho Pottera a čerstvá trojnásobná mamička štart do nového roka nepredstavovala. Akoby nestačilo, že si prešla v minulom roku náročným tehotenstvom a následným pôrodom, rok 2021 jej priniesol ďalšiu skúšku ohňom. Jej malý, iba trojmesačný synček Abraham skončil na nemocničnom lôžku potom, ako mu bolo diagnostikované ochorenie COVID-19.

Herečka Jessie Cave sa v britskej šou Lorraine zverila moderátorke a divákom s azda najhorším trápením, aké môže mama zažívať. Jej malý syn Abraham začal prejavovať príznaky koronavírusu a materinský inštinkt jej okamžite napovedal, že by mali ísť do nemocnice. Tam sa obavy potvrdili, keď test preukázal u jej 3-mesačného synčeka pozitivitu na ochorenie COVID-19.

Dnes už je 33-ročná Jessie spolu s bábätkom v domácej liečbe pri svojej rodine, manželovi Alfiem a 6-ročnom synčekovi Donniem a dcérke Margot (4). Predstaviteľka Levandule Brownovej z kultovej rozprávky o čarodejníkovi Harrym Potterovi popísala vo videu na Instagrame prvé prejavy choroby u tak maličkého bábätka. "Je to tak veľmi nákazlivé. Ja som bola absolútne bez akýchkoľvek príznakov. On bol tiež úplne v poriadku, no o necelé dva týždeň neskôr bolo všetko inak. S novorodencami musíte byť úplne oboznámený s každým jedným príznakom," vysvetlila ako táto nočná mora každej matky začala.

Jessie sa v rozhovore zverila so svojou nepríjemnou skúsenosťou s ochorení, COVID-19, ktorým sa infikovala ona aj jej malý synček:

"Behom jedného dňa som si všimla, že príliš nepapal, jeho plač bol taký iný, akoby to bolo zrazu iné bábätko. Hneď sme šli do nemocnice, neviem, akoby to dopadlo, keby som tam s ním nešla hneď," prezradila herečka, ktorá zároveň potvrdila, že sú už obaja doma a na ceste k uzdraveniu. Tiež si všimla, že jej choroba ovplyvnila aj inak bezproblémové dojčenie. Za všetko mohol podľa jej slov stres. "Zastavilo sa mi mlieko, musela som mu dať umelú výživu. Naše životy sa odrazu úplne zmenili, dve noci nám tak ovplyvnili život," spomína na hektické chvíle. Našťastie sa Abrahamov stav zlepšil, no chorobu ani náhodou nepodceňuje.

Jessie s maličkým synčekom utekala do nemocnice hneď po nástupe prvých príznakov u malého drobčeka. Ona aj trojmesačný Abraham sú dnes v karanténe, oddelení od zvyšku rodiny, avšak na ceste k úplnému uzdraveniu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JeSsIe CaVE (@jessiecave)

"V tomto veku novorodenca je ich imunitný systém ešte veľmi slabý, takže následky môžu byť veľmi vážne. Preto s ním zaobchádzali veľmi opatrne a nebrali to na ľahkú váhu," zdôraznila Jessie, ktorá tiež prirovnala koronavírusu lotérii. Kým ona nemala žiadne príznaky, jej malý synček si prešiel nepríjemným priebehom ochorenia. Trojnásobná mama sa momentálne spolu s Abrahamom zotavuje v karanténe a verí, že onedlho si už na trápenie ani nespomenú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie