Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krainovú podozrievali z plastiky, napokon bol na estetickom zákroku jej MANŽEL!
Zdielať na

Krainovú podozrievali z plastiky, napokon bol na estetickom zákroku jej MANŽEL!

Archívna reportáž

Známa česká modelka Simona Krainová (47) sa ani v pomerne pokročilom veku nebojí ukázať svoje telo v bikinách, či dokonca aj v úplnej nahote. Neustále však na sebe musí tvrdo pracovať, ako priznáva. Behá, cvičí v posilňovni, zdravo sa stravuje a neváha zrejme ani občas využiť služby estetickej kliniky, ktorej je jednou z tvárí. A výsledok stojí naozaj za to.

Modelka a herečka Simona Krainová sa síce blíži k päťdesiatke, no ani náhodou by jej to nikto netipoval, minimálne podľa tela iste nie. Ale ani jej správanie a povaha nemiera smerom k usadenej paničke. S rodinkou si užívajú dovolenky jedna radosť, hoci aktuálne vyrazila do exotiky za romantikou len s manželom Karlom Vágnerom.

Teplo a nádherné pláže si užívajú na ostrove Svätý Martin v Karibiku. Na sociálnu sieť pridáva Simona pravidelne fotografie a niektoré sú poriadne pikantné. Väčšinou je v bikinách, no neraz zhodí ich vrchnú časť, čo spôsobuje obvykle rovnakú reakciu - ľudia, neveria, že sú "pravé". No modelka tvrdí, že rozhodne sú a je na ne patrične hrdá.

Simona Krainová už 20 rokov nestarne:

​V jej snahe o dokonalosť Simonu veľmi podporuje aj manžel Karel Vágner (44), syn známeho hudobného producenta s rovnakým menom. Jeho matka je Slovenka žijúca v Bratislave a veľmi rada postráži svojich dvoch vnukov, keď sa syn s manželkou vyberú na spoločnú dovolenku, ktorú si chcú užiť len vo dvojici. Karel je iste pyšný, keď Simonu ľudia obdivujú, no ani on pri nej nechce vyzerať ako zanedbaný pupkáč. Dbá na svoj mladistvý imidž podobne ako manželka. Netají, že aj on kvôli tomu navštevuje kliniku estetickej medicíny. Na fotografiách z Karibiku nemá aj preto žiadny fald navyše.

Keď sa nad fotografiou s jeho pevným telom neveriacky s obdivom pozastavovali fanúšikovia na profile Simony, priznal: "Áno, bol som na liposukcii v novembri, nejako som sa v priebehu minulého roku zväčšil". No aby nebol zahanbený a obvinený z lenivosti, keď sa rozhodol vyhnúť tradičnému spôsobu chudnutie, vysvetlil, že to nebola úplne prvá voľba. "Behám síce so Simčou 2–3x týždenne, ale v mojom veku a pri mojom životnom štýle sa mi horšie zhadzuje," pokúsil sa o vysvetlenie. A na následné otázky úprimne odpovedal: "Pýtali ste sa, aké to je. Teraz mám 2 mesiace po zákroku, nie je to ešte celkom ready, ale cítim sa podstatne lepšie". No Vágner rozhodne nechce ostať len pri tom, že si raz za čas nechá odsať tuk a popri tom bude nekontrolovane veselo priberať. "Tento zákrok má, aspoň pre mňa motivačný efekt, že človek na sebe následne viac pracuje, sleduje, čo je a nechce opäť len tak tupo pribrať. Za mňa je to celkom v poriadku, aj keď na taký zákrok ide i muž," obhájil jednoznačne svoje rozhodnutie bradatý manžel krásnej Simony. 

Súvisiace články

Najčítanejšie