Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Prvé stretnutie Harryho a jeho svokra nebude príjemné! Odohrá sa zrejme na súde!
Zdielať na

Prvé stretnutie Harryho a jeho svokra nebude príjemné! Odohrá sa zrejme na súde!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že sa v kráľovskej rodine vždy dbalo na dokonalý imidž a seriózne vystupovanie, takmer pravidelne sa jej členovia musia vyrovnávať s nejakým nepríjemným škandálom. Či už to bola princezná Diana, ktorá rozbúrila vody šokujúcimi odhaleniami v rozhovore pre médiá, sexuálne škandály princa Andrewa, syna kráľovnej Alžbety II. až po nedávny megxit, keď rodinu opustil princ Harry s rodinou. Avšak ani v Amerike to nemá Harry ideálne, problémový je najmä otec Meghan, ktorý sa pred tromi rokmi postaral o poriadny škandál, keď si riešil napäté vzťahy s dcérou prostredníctvom médií.

O Meghaninom otcovi, Thomasovi Markle, nebolo už nejaký čas počuť. Za svoju chybu, ktorú vyrobil v čase svadby svojej dcér, sa ospravedlnil a tajne dúfal, že sa jeho dcéra spolu s rodinou vrhne do jeho otvorenej náruče. Dojemný "happyend" sa však nekonal a princ Harry tak svojho svokra nikdy nestretol tvárou tvár. To by sa však malo podľa informácii The Sunday Times v nadchádzajúcich týždňoch zmeniť.

Po tom, čo Thomas Markle posunul médiám listy, ktorý mu pred svadbou s britským princom písala jeho dcéra, si Meghan neželala nič iné, ako odstrihnúť otca od svojej rodiny. A tak Harry, ktorý svojho svokra nikdy nestretol a spoznal ho iba vďaka jeho škandalóznemu správaniu, nemal na žiadosť manželky ani ambíciu ho niekedy v živote osobne spoznať. Avšak škandál s listami mal dohru na súde, keď Meghan bulvárny plátok zažalovala za porušenie listového tajomstva. Súdny proces ale vtedy nedopadol podľa jej predstáv.

Na svadbe Harryho a Meghan sa strelo množstvo prominentných hostí z celého sveta. Otec nevesty však kvôli škandálu, ktorý spustil aj svojim pričinením, chýbal:

​Avšak sporu ešte neodzvonilo a tak je možné, že sa Meghan a jej manžel stretnú s jej otcom a zástupcami médií  opäť pred súdom. Thomas Markle ako jeden z kľúčových svedkov na pojednávaní nebude chýbať, a podľa informácii spomínaného portálu by to chcel urýchliť najviac ako sa len dá. Obáva sa totiž, že by sa kvôli podlomenému zdraviu nemusel finálneho rozsudku dožiť. Ak si súd vyžiada jeho fyzickú prítomnosť na pojednávaní, mohlo by prísť k prvému oficiálnemu stretnutiu zaťa so 76-ročným otcom jeho manželky Meghan a zároveň starým otcom malého Archieho.

Princ Harry spoločne s manželkou odštartovali sériu podcastov s názvom Archewell Audio, kým Meghan svojou profesionalitou azda nikoho neprekvapila, Harry sa ukázal ako zdatný moderátor:

​Nie je však vôbec vylúčené, že by sa v prípade obnovenia sporu museli prizvať aj iní svedkovia z prostredia kráľovskej rodiny. Buckinghamský palác by musel vyslať aj niekoľko svojich zamestnancov, ktorí sú v prípade zainteresovaní, nuž a to je zas tŕňom v oku samotných monarchov. 

Tí sú známi svojim tajnostkárstvom a akékoľvek neblahé informácie z domácej kuchyne pred verejnosťou poriadne strážia, preto si vraj želajú, aby sa ďalším prieťahom Meghan vyhla. Pred súdom by totiž museli zamestnanci odpovedať na všetky otázky pod prísahou a nie je vylúčené, že by sa medzi nimi objavili aj veľmi osobné otázky, ktoré by odhalili, ako to skutočne funguje za múrmi Buckinghamského palácu.

Súvisiace články

Najčítanejšie