Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rebelstvo je dokonané?! Harry si necháva narásť dlhé vlasy, tvrdí jeho slávny sused!
Zdielať na

Rebelstvo je dokonané?! Harry si necháva narásť dlhé vlasy, tvrdí jeho slávny sused!

Archívna reportáž

Z britského princa Harryho a jeho manželky Meghan, hrajúcich v Británii pri jeho bratovi princovi Williamovi s Kate druhé husle, sa stali v USA vychytené celebrity. Cítia sa byť natoľko dôležití, že čo len zahliadnuť ich na ulici je pre každého smrteľníka hotový zázrak. Aj paparazzovia tvrdia, že ak sa niektorému z nich podarí ich v súkromných chvíľach bez ich vedomia aj vyfotografovať, získa hotový majetok. Meghan, znalá amerického bulváru, vie, ako na to, aby sa spolu s Harrym urobili čo najvzácnejšími.

V populárnej šou The Late Night Show with James Corden sa prednedávnom priadnym úlovkom pochválil americký herec Rob Lowe. Ten totiž, napriek tomu, že býva v susedstve prominentného páru, ešte nemal možnosť naživo stretnúť Meghan a princa Harryho. Až donedávna. A nečakaným stretnutím bol natoľko ohúrený, že sa okamžite Jamesovi pochválil.

Americký herec Rob Lowe, ktorý býva v Montecite neďaleko sídla páru s britskými šľachtickými titulmi, bol natoľko prekvapený, keď konečne zahliadol na ulici v aute princa Harryho, že sa s tým hneď pochválil v  nočnej talk show. "Pred desiatimi minútami som narazil na tvojho krajana a poklad Anglicka, princa Harryho,“ nadšene oznámil  moderátorovi. "Bývam od neho asi tak jednu míľu. Naraziť na neho bolo ako uvidieť 'lochnesku'. Je veľmi samotársky. Ale videl som ho, konečne som ho videl, riadil auto. A bolo to rýchle, veľmi rýchle, tak ma úplne necituj…ale vyzeralo, že má chvostík!" pobavene prehlásil herec známy našim divákom napríklad aj z filmov o Špionátorovi, či seriálu Západné krídlo.

Herec Rob Lowe, ktorý je zároveň susedom princa Harryho a Meghan, prezradil, že mal možnosť poprvýkrát zahliadnuť svojich prominentných susedov. Podľa neho si nechal princ narásť zo svojich ryšavých vlasov malý chvostík, ktorý viaže do gumičky:

"Mne, akože náhodnému pozorovateľovi, sa zazdalo, že si nechal narásť dlhšie vlasy a tie stiahol dozadu do chvostíka," ďalej vysvetľoval herec. Tomu ale nechcel veriť ani ostrieľaný moderátor. Takú provokatívnu zmenu imidžu by od britského princa, od ktorého sa očakáva, že by mal zachovávať konzervatívne pravidlá kráľovského rodu aj čo sa týka účesu, nečakal. Lowe sa ale nedal odbiť a ako dôkaz prezradil, ako si to overil. "Bol to on, pretože, som ho sledoval až k jeho domu, aby som sa uistil, že auto vojde za bránu," trval na svojom.

Na poslednej zverejnenej fotografii pri príležitosti Vianoc sa napriek rastrovaniu dá jasne rozoznať bujná vlasová pokrývka na hlave princa Harryho. Je možné, že v dnešných dňoch si už musí ryšavé kadere viazať  do gumičky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mayhew ?? (@themayhew)

​Ak sa Lowe nemýlil, znamenalo by to, že sa princ Harry naozaj rozhodol oslobodiť od záväzkov a povinností voči kráľovskej rodine v Británii a dáva to najavo aj svojím nekonvenčným účesom. Ktovie, čo na to povie Harryho stará mama, keďže nedávno prijali pozvánku na oficiálnu oslavu 95. narodenín kráľovnej Alžbety do Británie, aj keď kvôli pandémii zatiaľ nemôžu potvrdiť, že prídu. Iste si ale princ nedá ujsť slávnostné odhalenie sochy princeznej Diany, jeho mamy, v Kensingtonských záhradách na počesť jej nedožitých 60. narodenín v júli. Možno bude mať dovtedy už poriadnu hrivu, ak sa rozhodol pre tento rebelský kúsok.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie