Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Herečka Roberts žiari šťastím! Konečne ukázala svoje vianočné bábätko!
Zdielať na

Herečka Roberts žiari šťastím! Konečne ukázala svoje vianočné bábätko!

Archívna reportáž

Z uhrančivej rusovlásky, ktorá si pred 30 rokmi v romantickej komédii Pretty Woman získala srdcia mnohých divákov, je už prateta. Jej neter, o niečo menej známa herečka Emma Roberts sa stala pred pár týždňami mamou, no s oznámením radostnej správy si dala celkom načas. Avšak každý rodič asi pozná ten pocit šťastia, ktorý ho zaleje prvé dni po príchode nového človiečika, keď si chce jedinečné a intímne chvíle užívať plnými dúškami len so svojím malým bábätkom.

Herečka Emma Roberts (29) na svojej sociálnej sieti predstavila svetu svojho prvorodeného synčeka, ktorého na fotografii drží nežne v náručí. Čerstvej mame to mimoriadne pristane, čo uznali aj mnohí fanúšikovia a tiež niekoľko jej slávnych kolegýň, medzi ktorými nechýbala ani jej slávna teta Julia.

Emme Roberts sa malý uzlíček lásky narodil 27. decembra 2020 a spolu s partnerom, hercom Garretom Johnom Hedlundom, mu dali nezvyčajné meno Rhodes. Teší sa určite aj celá herecká rodina a najmä jej otec, taktiež herec Eric Roberts a rozhodne aj jeho slávnejšia sestra Julia Roberts. Tá sa stala vo veku 53 rokov príchodom malého Rhodesa dokonca pratetou.

Emma si zahrala aj po boku hviezdnej Jennifer Aniston v rodinnej komédii My sme Millerovci:

"Ďakujem ti, rok 2020, že si urobil jednu vec správne, naše žiarivé svetielko Rhodes Robert Hedlund," napísala v popise k nežnej fotografii Emma. Na fotke sedí spolu s Rhodesom v náručí v priestoroch záhrady na drevenej lavičke. Pred kalifornských slniečkom ich chráni tieň zo steny obrastenej brečtanom, idylku dotvára spokojná tvár čerstvej mamičky v pohodlných šatoch, ktoré z Emmy urobili vskutku štýlovú dámu.

Emma predstavila svetu svojho prvorodeného synčeka, ktorému dali s partnerom Garretom nezvyčajné meno Rhodes:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts)

"Oh, miláčik, gratulujem ti!" napísala čerstvej mamičke pod fotku herečka Reese Witherspoon. Pridali sa aj modelka Lily Aldridge či herečka Ashley Benson a mnohí iní. Medzi gratulantami na Instagrame síce chýbala jej slávna teta, ale je celkom isté, že Emme zagratulovala osobne. Herečku Emmu Roberts môžu diváci poznať z hororových snímkov ako Vreskot či American Horror Story. Zahrala si aj v rodinnej komédii my sme Millerovci po boku herečky Jennifer Aniston. S hercom Garretom Johnom Hedlundom, známym zo sci-fi Tron: Dedičstvo či sfilmovanom príbehu o Petrovi Panovi, boli najskôr niekoľko rokov priatelia. Vážnejší vzťah započali v roku 2019 a už po pár mesiacov chodenia herečka otehotnela a dnes sa tešia zo svojho prvého synčeka Rhodesa.

Súvisiace články

Najčítanejšie