Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Niekdajší Rodrigo, dnes už Jessica Alves sa ukázala ako ešte nikdy! TAKTO vyzerá bez nánosov makeupu!
Zdielať na

Niekdajší Rodrigo, dnes už Jessica Alves sa ukázala ako ešte nikdy! TAKTO vyzerá bez nánosov makeupu!

Zdroj: Instagram/Jessica Alves

Azda za najvýraznejšiu živú napodobeninu bábiky Barbie z radov transrodových osôb sa dá s určitosťou označiť Jessica Alves, predtým Rodrigo Alves alias živý Ken. Za svoj život si prešla mnohými premenami, no tvrdí, že práve rozhodnutie stať sa ženou z nej urobila slobodného a šťastného človeka. Navyše sa s tým spája aj záujem verejnosti, ktorý milovníčka plastických operácií nadovšetko miluje. Ten sa rozhodla využiť aj v svojej pripravovanej reality šou, v ktorej sa zhostí hlavnej úlohy - dámy, o ktorej srdce budú bojovať muži z celého sveta.

Hviezdička reality šou Jessica Alves (37) sa fanúšikom na sociálnej sieti ukázala veľmi výnimočne bez nánosov líčidiel či hlbokého výstrihu. Z reakcií je jasné, čo skutočne chcú fanúšikovia na jej profile vidieť, a tak sa má živá Barbie v karanténe nad čím zamyslieť.

Jessica Alves sa na Instagrame nedávno prezentovala v netradičnom prevedení. Dekolt jej zakrýval pletený sveter olivovej farby a na tvári sa jej okrem umelých mihalníc nečrtali tradičné nánosy výrazných očných tieňov, krikľavý rúž, či prehnane vykontúrované línie tváre. Jessica zvolila iba jemný krycí mejkap na zakrytie pigmetových škvŕn a fanúšikovia tak mohli poprvýkrát od jej premeny na ženu vidieť skutočný rozsah plastických úprav na jej tvári.

Jessica podstúpila množstvo zákrokov, aby sa mohla stať tým, čím je dnes. Zásahy jej však neraz spôsobili zdravotné komplikácie:

"Už je to rok a tri mesiace odkedy som sa rozhodla byť sama sebou a šťastná! Vybrala som si slobodu, šťastie, úprimnosť samej k sebe a teraz v roku 2021 nemôžem byť šťastnejšia!" zhodnotila na úvod spokojnosť so sebou a svojim rozhodnutím. Priznala tiež, že karanténa je pre ňu zároveň prestávkou od mejkapu. "Ostávam v ťažkých časoch doma v bezpečí, a vďaka tomu má moja pleť prestávku od mejkapu. Tiež skúšam diétu s prerušovanou hladovkou spolu s kolagénom a tabletkami s kyselinou hyalurónovou," prezradila svoj tajný recept na krásu Jessica.

Jessica Alves svojím prirodzeným imidžom príjemne prekvapila nielen mnohých fanúšikov, ale aj odporcov jej umelého zovňajšku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Jessica ešte v časoch, keď sa prezentovala ako Rodrigo alias živý Ken:

"Si krásna zvnútra aj zvonku," či "Si tak krásna," zneli obdivné komentáre pod príspevkom, ktorý mal takmer o polovicu viac "lajkov" ako predošlé fotky, na ktorých vystavuje svoj bujný dekolt či výrazné mejkapové kreácie. Azda vytúžené počty "lajkov" Jessicu skutočne motivujú a inšpirujú k návratu k prirodzenosti, teda aspoň do tej miery, ktorú je schopná po desiatkach plastických operácii svojim fanúšikom ponúknuť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie