Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vážne súboje pod Tatrami! MUFUZA verzus Tomi Kid Kovács (36)
Zdielať na
Šport

Vážne súboje pod Tatrami! MUFUZA verzus Tomi Kid Kovács (36)

Pod Tatrami sa cez víkend zvádzali vážne súboje.V ringu sa stretli majster sveta Tomi Kid Kovacs... a MUFUZA, teda mužstvo futbalových zázrakov. Nechýbali silné údery, hryzenie - našťastie nie v Tysonovom štýle - a tancovanie proti súperovi.

"Ideme Tomyho tak zbiť, že titul majstra sveta, ide dole," dušoval sa majster sveta v kulturistike Ľuboš Maliňák. Vyhecovaný Mufuzák sa dal do boja. Tento duel vyzeral vážne, bojoval majster sveta v boxe proti majstrovi sveta v kulturistike.

"Vyfasoval som kvalitné tri do hlavy, dve do brucha, ja  myslím, že ja neskutočne driem, ale toto, tu človek drie a ešte dostane," hovorí po zápase Maliňák.

Rasťo Sokol najmä dabingový herec to vzal skutočne dramaticky. Najprv ako v spomalenom filme vyobjímal súpera, a potom vyfasoval Tomyho masáž.

"Tomi má strašne rád, keď sa smejem, tak si chcel vyskúšať, či viem aj plakať. A to sa mu podarilo, lebo to dosť bolí," dodal Sokol.

A do ringu vstúpil herec Igor Krempaský. "Som 15 rokov vyrastal v Šaolíne v kláštore, technika mi je domáca- vlastná, žartujem," tvrdí herec.

Zdroj:topstar.sk/Eliška Prečová

Zdielať na

Najčítanejšie