Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gábor NEVERNÝ, keď mu Monika privádzala na svet dcéru?! Okamžitý rozchod!!
Zdielať na

Gábor NEVERNÝ, keď mu Monika privádzala na svet dcéru?! Okamžitý rozchod!!

Archívna reportáž

Bolo to radosti, keď po poslednom zápase v oktagone požiadal bojovník MMA Gábor Boráros (30) o ruku svoju dlhoročnú priateľku Moniku Jákliovú (28). Stalo sa to vlani v septembri a pár zrejme už vedel, že sa rodinka rozšíri o jedného malého člena. Aj keď Gábor prehral a bol celý od krvi, Monika sa mu neváhala vrhnúť do náručia. Odvtedy prešiel nejaký čas, keď sa charizmatický zápasník medzitým zúčastnil aj reality šou. Budúca mamička ho zatiaľ čakala doma.


​Aj​ vďaka vzťahu s Borárosom sa atraktívna Monika zviditeľnila a na svojom Instagrame má vyše 280 000 sledovateľov. S nimi teraz zdieľala jednu šokujúcu správu. Čerstvá mamička malej dcérky, ktorú porodila práve na deň narodením zápasníka, nečakane oznámila, že sa s ním rozchádza. "Drahí moji priatelia, áno, stalo sa to, čo som si neželala ani v najhoršom sne. Naozaj si myslím, že každá žena si zaslúži byť milovaná, najmä v období, keď dá život dieťaťu. Gábor hľadal svoje šťastie niekde inde. Už ho nedokážem vnímať ako svojho partnera, ale ani ako zodpovedného otca malej dcérky," zverila sa zradou trpko zasiahnutá Monika. 

Nehovoriac o tom, že prežíva jedno z najcitlivejších období života ženy, šestonedelie, keď v jej tele pracuje plno hormónov a potrebuje podporu okolia. Maličká jej iste dáva zabrať, všetky potrebné činnosti okolo nej sú pre organizmus riadnou psychickou aj fyzickou záťažou. Aj keď to priamo vo svojom príspevku na sociálnej sieti neuviedla, partnerova nevera musí byť obrovskou ranou. Ktovie, ako sa o nej dozvedela. Možno chce nezodpovedného otca novorodenej dcérky vytrestať, iste dcérku aj on ľúbi. Snáď je ešte šanca na ich uzmierenie.

Moniku a Gábora spájala aj vášeň pre šport, perfektnú postavu má čerstvá mamička aj vďaka tvrdej práci v posilňovni:

O pár dní po oznámení rozchodu pridala dotknutá Monika vysvetlenie, že na neveru musia byť dvaja. "Gábor zostane aj naďalej súčasťou života našej dcéry. Dieťa vždy potrebuje oboch rodičov. Ani v najhoršom sne by mi nenapadlo, že sa niečo také mohlo stať práve mne. Nikto nie je bez chyby, ani ja nie, ale toto som si nezaslúžila. Nechápem však ani tú ženu, ktorá mala náladu na muža, o ktorom vedela, že jeho nevesta je práve teraz v nemocnici a privádza na svet ich spoločné dieťa," zamýšľala sa nad správaním ženy, ktorá ukázala úbohý charakter. Žiaľ, stáva sa to často, ale mnohé sa o tom ani nedozvedia. Gábor je však príliš známy na to, aby mu niečo také len tak ľahko prepieklo. Teraz sa ukáže, či sa rozhodne o rodinu zabojovať tak, ako to vie v ringu.

Gábor ešte pred týždňom zdieľal fotku s malou dcérkou Zorou, dnes je rodinná idylka už minulosťou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Súvisiace články

Najčítanejšie