Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Začína sa to Amber rozpadať? TOTO tvrdenie na súde proti Deppovi už dokázateľne vyvrátili!
Zdielať na

Začína sa to Amber rozpadať? TOTO tvrdenie na súde proti Deppovi už dokázateľne vyvrátili!

Archívna reportáž

V aktuálne prebiehajúcej súdnej kauze exmanželov Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36) ide naozaj do tuhého, píše portál . V hre je veľmi veľa peňazí a v prípade Deppa od rozsudku súdu závisí aj jeho ďalšia kariéra. 

"Očistenie jeho mena na súde je jediný spôsob, ako mu vrátiť kariéru. Vzhľadom na škody, ktoré boli spôsobené v poslednom súdnom procese, sa Deppovo renomé môže len zlepšiť a určite nemôže výrazne klesnúť," tvrdí právnik Jeff Lewis, pričom pripomenul, že dosiahnuť to bude pre hollywoodskeho herca veľmi ťažké, píše portál Marca. Súdny spor medzi ním a Amber Heard pozorne sleduje celý svet. Vysiela sa naživo cez internet, a tak je možné sledovať každú reakciu oboch strán pred súdom až do detailov.

Hneď od začiatku súdneho pojednávania predkladali zástupcovia bývalej manželskej dvojice v rámci súdneho sporu priam šialené verzie spojené s dôkazmi o vine toho druhého. Je jasné, že tento pár mal medzi sebou problémov viac ako dosť a vzťah možno jednoznačne označiť ako "toxický". Zdá sa, že pomaly ale iste však vychádza najavo, že Amber si všeličo z jej obvinení proti svojmu exmanželovi prispôsobuje vo svoj prospech, ak aj priamo neklame. No jedno z jej tvrdení sa už jasne ukazuje ako klamstvo. Jej právnička Alaine Brederhoff argumentovala hneď v úvodnej reči pred súdom niečím, čo sa zakrátko ukázalo ako nepravdivé.

Proces je skutočne veľká šou, hoci smutná:

​Jednalo sa o jeden konkrétny výrobok známej kozmetickej firmy. Krátko pred zdôvodnením, ako sa snažila Amber zakrývať následky násilia od Johnnyho, vraj vždy vytiahla tento kozmetický výrobok a podržala ho v ruke. "Toto je vec, ktorú Amber nosila v kabelke počas celého vzťahu s Deppom. Je to herečka, tak ako si niekto môže myslieť, že by niekedy vyšla z bytu bez mejkapu? Iste si nemyslíte, že by chcela, aby niekto videl jej modriny a škrabance. V jej výpovedi budete počuť, ako miešala tieto farby dokopy, aby zakryli jej rôzne farebné modriny," víťazoslávne argumentovala.

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!? #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

Na to ale promptne zareagovala kozmetická firma, ktorá toto jej tvrdenie vyvrátila. Nakrútila video, v ktorom dokazuje, že spomínaný výrobok, ktorý ukázala právnička Heard, bol uvedený na trh až v decembri 2017, takže Amber ho v čase manželstva s Deppom určite nemohla používať. Ich manželstvo trvalo od roku 2014 do januára roku 2017, ale už v roku 2016 požiadala herečka o rozvod. Video si na stránke kozmetickej značky pozrelo doteraz viac ako 4 milióny divákov. Už aj podľa toho vidieť, že kauza slávnych exmanželov sa teší obrovskému záujmu verejnosti, no sympatie divákov sú jednoznačené. A aj pre tieto "malé lži" ich Amber čoraz viac stráca.

Súvisiace články

Najčítanejšie