Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Meghan ťahá Harryho za nos a skončí to zle! Trump páriku vojvodov poriadne naložil!
Zdielať na

Meghan ťahá Harryho za nos a skončí to zle! Trump páriku vojvodov poriadne naložil!

Archívna reportáž

Ako to už u Donalda Trumpa (75) býva, ani v jeho najnovšom rozhovore so známym britským moderátorom s britkým humorom Piersom Morganom pre televíziu TalkTV si neodpustil pár šokujúcich výrokov. Tentokrát sa to týkalo odídencov z britského kráľovského dvora, princa Harryho (37) vo vzťahu s Meghan (40).

​Počas exkluzívneho rozhovoru dal bývalý prezident USA jasne najavo, že Meghan drží svojho manžela pevne za obojok, píše portál The Sun"Nie som fanúšikom Meghan a nebol som ním od začiatku," otvorene priznal svoje antipatie k nej a vysvetlil aj prečo. "Chudáka Harryho vodí za nos. A myslím si, že je to hanba. A myslím to, keď sa zle vyjadrila o kráľovskej rodine, ale najmä o kráľovnej, viete," pripomenul jej útok na monarchiu vlani v talk show Oprah Winfrey.

"Stretol som kráľovnú. Malo to byť na 20 minút," spomínal americký exprezident na prvý kontakt s britskou kráľovnou. "Malo to byť len krátke stretnutie. A bolo to krásne. Tá pompéznosť a ceremónia, nikto to nerobí tak ako Angličania, neviem, čím to je. Ukázalo sa, že to bola napokon viac ako hodina, lebo som sa jej páčil a ona sa páčila mne a dala to najavo," pochválil svojsky narcisticko-infantilným spôsobom sa s tým, že pri nej napokon strávil celý večer. "Skvele sme sa bavili. Usmievala sa, aj smiala. Ešte nikdy ju vraj nevideli tak dobre sa baviť na štátnej večeri. Viete, zvyčajne sú trochu nudné," vysvetlil Trump s pocitom hrdosti. Ostáva mu len veriť, že to zo strany kráľovnej nebol skôr posmešný úškrn.

Po vyše dvoch rokoch prišli aktuálne Harry s Meghan do Európy, stretli sa aj s kráľovnou:

​Je očividné, že Trump má pre kráľovnú slabosť. To sa nedá povedať o Sussexovcoch. Aj moderátor je známy tým, že ich "nemusí" a prekáža mu, že sa po odchode z kráľovského paláca nevzdali kráľovských titulov a využívajú ich na svoj finančný zisk. "Bez akýchkoľvek povinností, ktoré s kráľovskými titulmi súvisia," dodal Morgan s nevôľou. Trump prejavil súhlas a dodal, že on by im tituly odobral a vraj je to snáď jediná vec, v ktorej s kráľovnou nesúhlasí. "Myslím, že mala povedať, ak je to vaša voľba, dobre," odpharryorúčal by jej dotiahnuť odstrihnutie páriku. "Chcem vedieť, čo sa stane, keď sa Harry rozhodne, že už má dosť toho, ako mu šéfuje. Alebo keď sa ona rozhodne, že sa jej viac páči nejaký iný chlap. Chcem vedieť, čo sa stane, keď sa to skončí," zamýšľal sa nahlas, na čo sa ho moderátor spýtal, či si naozaj myslí, že tento vzťah sa jedného dňa skončí.

​Trump sa mu v odpovedi pochválil, že vie dobre predvídať. "Skončí sa to a skončí sa to zle. A som zvedavý, či sa Harry vráti kolenačky späť do krásneho Londýna a odprosí ich," tvrdí Trump s vierou, že okolnosti privedú Harryho na správnu cestu. "Harry je úplne ubitý. Poznáte ten výraz? Nepoužijem celý výraz, ale Harry je ubitý ako asi žiadna osoba, ktorú som kedy videl," povedal exprezident a Morgan súhlasil. Ako z rozhovoru vyplýva, veľa šancí mu ale na šťastnú budúcnosť s Meghan nedáva. No hoci Trump tvrdí, že je dobrý prognostik, zas také dokonalé to nie je. Ktovie, ako mu vyjde táto pesimistivká predpoveď.

Súvisiace články

Najčítanejšie