Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hanychová si hrkúta s chirurgom na dovolenke, sú už zasnúbení? Ľudia neprehliadli TENTO detail!
Zdielať na

Hanychová si hrkúta s chirurgom na dovolenke, sú už zasnúbení? Ľudia neprehliadli TENTO detail!

Archívna reportáž

Dôkazom, ako môže láska k partnerovi zmeniť človeka, je aj Agáta Hanychová (36). Ešte donedávna sa pravidelne zverovala so svojimi mnohopočetnými románikmi svojim sledovateľom na Instagrame. Po zhruba dva roky trvajúcej pravidelnej výmene milencov nastal vlani v novembri zjavne zlom. Už sa zdalo, že známa influencerka chce na seba iba pútať pozornosť, veď mnohí jej sledovatelia iba čakali, kedy oznámi tradične po troch mesiacoch rozchod, či naopak príchod nového muža do jej života. Ale zrejme najväčším problémom u nej bol ten, že jednoducho dlho neprišiel ten pravý "pán Božský", ako si ona predstavovala.

​Keď do jej života privial osud sympatického chirurga Andreja Nikova zo Slovenska, zjavne pri ňom stíchla aj jej neskrotná duša. Navyše, vraj je aj presne podľa gusta jej mamy Veroniky Žilkovej. "Partneri, to je vec, o ktorej sa najčastejšie hádame. Nemá záujem o slušných chlapcov. Chcela by som, aby ju skrotil mladý lekár s oceľovou päsťou," vyjadrila svojho času svoj názor na dcérine partnerské vzťahy populárna herečka, ktorá v súčasnosti čelí rozchodu s manželom Martinom Stropnickým. O to viac ju iste teší, že vzťah jej dcéry sa ďalej prehlbuje. Dokonca sa špekuluje, že je už s ním aj zasnúbená. Na fotkách zo Sicílie, kam sa aktuálne vybrali spolu tráviť pár voľných dní, je totiž vidieť na jej ľavom prsteníku nový prsteň.

Sebavedomý Andrej to asi s Agátou napriek jej nevalnej povesti myslí vážne a trúfne si ju aj skrotiť, ako to predpovedala Agátina mama. Bývalá rebelka si na dôkaz svojej premeny zmenila aj účes. Skrátila si vlasy, pričom zvolila zostrih na mikádo a do šatníka zaradila romantické šaty. Dokonca už ani veľmi nepózuje s jej typickým káčerovským špúlením.

Toto prezradila prednedávnom Agáta o svojom súkromí:

"Super! Si pekná, prirodzená a konečne bez špúlenia," pochválila ju jej obdivovateľka a súhlasia s ňou aj iní. Na jej Instagrame tiež už nemá toľko reklám ako donedávna, čo jej sledovatelia kvitujú. Dostáva od nich o to viac komplimenty, ako jej pristane nový imidž. Jej fanúšikovia sa tešia spolu s ňou z jej lásky s Andrejom, o čom ich pravidelne presviedča zdieľaním ich zamilovaných a romanticky ladených fotografií.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Na Sicílii ich trochu sklamalo počasie, ale aj tak si chvíle lásky spolu užili. Agáta odtiaľ každú chvíľu zdieľala fotky plné úsmevov, objatí a romantických bozkov s jej partnerom. K jednému videu, kde spolu sedeli pri stolíku v typickej talianskej kaviarničke pridala ironický komentár: "A potom, že lekári berú málo, takto veľkú limonádu máme". Hanychová vo videu poukázala aj na to, že na rozdiel od všetkých v okolí, ktorí sú oblečení v teplákoch, ona sa vyníma v romantických šatách a Andrej si k nej, aby sa k sebe hodili, obliekol košeľu. Nuž, zdá sa to byť vážne, možno ešte predsa len aj s tretím mužom príde tretie dieťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie