Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ďalšia svadba u Beckhamovcov?! Ich druhý syn je pripravený založiť si rodinu!
Zdielať na

Ďalšia svadba u Beckhamovcov?! Ich druhý syn je pripravený založiť si rodinu!

Archívna reportáž

Deti Beckhamovcov žijú naozaj dokonalý život v štýle "la dolce vita far niente", teda sladký život ničnerobenia. Slávni rodičia im zabezpečili takmer bezstarostný život, a tak si ho naplno užívajú, vrátanie prežívania prvých lások. Dvaja najstarší zo súrodencov sa už dokonca rozhodli pre pevné vzťahy, najstarší Brooklyn (23) sa stihol nedávno aj oženiť. Veď prečo nie, keď si nemusí lámať hlavu nad tým, ako manželku a po čase aj deti, uživí. Vedel si vybrať veľmi dobre. Nicola Peltz (27) je nielen veľmi pekná, ale pochádza aj z miliardárskej rodiny. Tomu zodpovedala aj ich honosná svadba v rodinnom sídle Peltzovcov v Palm Beach na Floride.

​Beckhamovci na ňu prileteli z Londýna z predstihom. Spojili tak svadbu aj s užívaním si rodinnej dovolenky s deťmi, na palube luxusnej jachty. Ich druhorodený syn Romeo (17) tam priviedol aj svoju partnerku Miu Regan (19), ako prezradil dobre informovaný zdroj pre Sunday Mirror. A práve počas tohto výletu sa mladík údajne rozhodol, že plánuje svoju budúcnosť s touto britskou kráskou, s ktorou chodí od roku 2019 a chce ju preto požiadať o ruku.  "Hovorili aj o tom, ako veľmi chcú veľkú rodinu a nevedia sa dočkať, kedy si ju založia," dodal nemenovaný zdroj o plánoch zaľúbeného Romea. 

Dá sa predpokladať, že ho inšpiroval starší brat, ktorému bol na sobáši za svedka. Zdá sa, že Romeo bude pokračovať v jeho stopách a rýchly vstup do manželstva v ranej mladosti sa stane u Beckhamovcov tradíciou. Svoju priateľku Romeo priviedol do rodiny už dávnejšie. "Mia má blízko k Romeovej mame Victorii. Bolo jasné, že dvojica chce spoločnú dlhodobú budúcnosť a už hovorili o tom, že sú spriaznené duše," uviedol zdroj. Zatiaľ to však s ich svadbou nie je až tak horúce. "Romeo chcel počkať na svadbu Brooklyna a vyhnúť sa čomukoľvek, čo by mohlo jeho brata pripraviť o pozornosť," vysvetľoval zdroj, no ako je už známe, toto obmedzenie pominulo.

Mladí zaľúbenci tvoria atraktívny párik:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham)

Druhý syn Davida a Victorie Beckhamovcov hrá za futbalový klub Inter Miami II. a Mia sa venuje modelingu. Zamilovaná dvojica tak má zatiaľ trošku iné priority. "Hoci sú Romeo aj Mia očividne veľmi zamilovaní, sú mladí a sústredia sa na svoju kariéru," potvrdil to aj ich známy. Zatiaľ sú spokojní s takým priebehom vzťahu ako doteraz, ale na svadbu už myslia. "Mia je úplne iná žena ako Nicola Peltz a vždy tvrdila, že by sa chcela vydať v Británii, takže svadba bude oveľa neformálnejšia a nenápadnejšia ako tá, ktorú mali Nicola a Brooklyn," konštatoval zdroj. Už len si počkať, či sa tento rok dostanú aspoň k zásnubám, čo sa zdá byť veľmi pravdepodobné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie