Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Na TOTO dva roky čakali! Ondrej Kandráč prišiel s tou najlepšou správou!
Zdielať na

Na TOTO dva roky čakali! Ondrej Kandráč prišiel s tou najlepšou správou!

Kandráčovci s Kollárovcami vyrážajú po veľkom úspechu na svoje životné turné, na ktorom zaznejú ich najväčšie hity. Niet pochýb, že počet roztancovaných fanúšikov sa bude rátať v tisícoch!

​Bude to najväčšie turné, aké kedy v podaní týchto dvoch obľúbených kapiel vzniklo. Hity Kandráčovcov a Kollárovcov zaručene roztancujú a rozospievajú publikum v piatich slovenských mestách. "Plánujeme ďalšie, veľké, slovenskú turné spolu s Kollárovcami, budeme opäť v amfiteátroch. To turné sa už prekladá od roku 2020, tak verím, že rok 2022 bude tým prajným rokom a naozaj sa stretneme s fanúšikmi, pretože mám pocit, že si navzájom neuveriteľne chýbame," povedal Ondrej Kandráč.

Každý muzikant potrebuje svoje publikum, a tak si obľúbené kapely vychutnávajú pocit byť tak blízko svojich milovaných fanúšikov. "Byť v kontakte s reálnym publikom, so živým aplauzom je úplne niečo iné ako cez televíznu obrazovku, alebo cez nejaký stream, tak sa veľmi teším na tieto stretnutia, lebo tak vzájomne pookrejeme," hovorí s nadšením Ondrej.

Veľmi vydareným projektom sú aj Malí Kandráčovci:

Na fanúšikov čakajú nielen prekvapenia v podobe hudobných hostí, ale na pódiách zaznejú aj celkom nové skladby. "V rámci turné sú pripavené zbrusu nové skladby, dokonca každú chvíľku by malo svetlo sveta uzrieť, a vlastne už uzrelo, len sa ešte nedostalo medzi ľudí, nové cédečko s názvom Letné hity. Sú to piesne, ktorú sú absolútne oddychové, parádna dychová sekcia, a vždy, keď si ho pustím, mam hneď lepší deň," skutočne presvedčivo spropagoval ostatný album Kandráčovcov ich šéf. Megeturné v spolupráci s Kollárovcami sa začína už začiatkom júna.

Súvisiace články

Najčítanejšie