Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Agáta Hanychová márne skrýva bruško! Hrnú sa gratulácie, musela už reagovať!
Zdielať na

Agáta Hanychová márne skrýva bruško! Hrnú sa gratulácie, musela už reagovať!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová (36) láme so svojím súčasným priateľom všetky rekordy vo výdrži. Od rozchodu s Jakubom Prachařom pred tromi rokmi je to už jej ôsmy vzťah, no všetky dovtedy končili zhruba po troch mesiacoch. So slovenským chirurgom Andrejom Nikovom je už ale približne pol roka a stále sa javia byť ako hrdličky.

​Nečudo, že všetci už nejaké ten piatok pátrajú po akomkoľvek prejave tehotenstva, hoci nie je jasné prečo by mala chcieť Agáta tak rýchlo otehotnieť. Aj pri fotkách s jej mamou Veronikou Žilkovou, ktorá pre trápenie v súkromí chudla na 45 kíl, boli viaceré poznámky. "Mama schudla a dcéra má nejaké bruško, však?" stálo v jednom. "Tiež by som povedala, že svišť je na ceste," prišiel vzápätí ďalší. 

A potom prišlo videjko v instastories, kde má Agáta celkom jasne viditeľné zaoblené bruško a navyše si ho celú dobu prikrýva rukou. To sa už skutočne nedalo čakať nič iné, ako že to už budú ľudia považovať za jasnú vec a začnú prúdiť gratulácie. Možnosť, že Agáta trošku pribrala, alebo azda je len nafúknutá, akoby ani neexistovala.

Takto pred piatimi rokmi čakala dcérku Miu:

"Neviem čo sa zase kde napísalo, ale vážne nie som tehotná! Ďakujeme za všetky gratulácie," vyvrátila Agáta klebety, no zjavne by možno prijala gratulácie aj naozaj. Pred časom sa vyjadrila, že jedno dieťa by ešte zvládla. Pri pohľade na luxusný kočík sa neubránila slovám, hoci možno tak trochu s humorom: "Tak ja to tretie ešte dám!". Kočík skutočne nie je práve ideálna motivácia na dieťa, no iste to ani Agáta nemyslela vážne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Jej mama rodila až päťkrát, vzhľadom k tomu je celkom evidentné, že v tejto rodine majú deti radi. A ak by Agáta otehotnela, dokopy s Andrejom by mali päť detí - každý má totiž dve z predchádzajúcich vzťahov. Aj mamu Veroniku by to nepochybne potešilo, nový partner dcéry, chirurg Andrej pôvodom zo Slovenska, je totiž úplne podľa jej gusta. Ktovie, či tento vzťah dospeje až tam, podľa komentárov by to Agáte jej priaznivci želali, vek na to ešte úplne v pohode má.

Záber z videa, ktoré rozprúdilo vážne debaty o tehotenstve:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie