Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Záhadne chorá kňažná Charlene po dlhej dobe opäť s rodinou! Je TÁTO fotka zároveň odkazom?!
Zdielať na

Záhadne chorá kňažná Charlene po dlhej dobe opäť s rodinou! Je TÁTO fotka zároveň odkazom?!

Archívna reportáž

Monacká princezná Charlene sa po niekoľkomesačnom pobyte na švajčiarskej klinike vrátila začiatkom marca do Monaka, kde pokračovala v liečbe priamo v kniežatstve, ale na verejnosti sa neobjavila a neobnovila ani svoje oficiálne funkcie. Na Veľkú noc sa ale spolu s deťmi a manželom zúčastnila rodinného fotografovania. Jednu zo snímok zverejnili aj na oficiálnej stránke monackej panovníckej rodiny. Princa Alberta vtedy práve prepustili z karantény po tom, ako bol druhýkrát pozitívne testovaný na covid a je vidieť, že stojí o to, aby sa Charlene stala opäť členkou rodiny, pokiaľ možno spokojnou.

​Ako sa ukazuje, stať sa príslušníčkou kráľovskej rodiny v ktoromkoľvek kráľovstve v Európe, ale aj na celom svete, nie je vôbec tak úžasná vec, ako by sa to molo zdať. Dokazujú to skúsenosti s nešťastnou princeznou Dianou, nórskou princeznou Marit, vojvodkyňou Meghan, japonskou princeznou Masako, ako aj inými. Tomuto smutnému osudu sa nevyhla po svadbe ani princezná Charlene. Napriek dlhoročnému vzťahu s princom Albertom, odkedy sa stala jeho manželkou, akoby to nebola ani ona. Je pravda, že ju veľmi zasiahlo, keď sa dozvedela o jeho ďalšom nemanželskom dieťati tesne pred svadbou, ale napriek váhaniu išla do toho. Keď otehotnela a porodila dvojičky, nakrátko sa zdalo, že medzi ňou a manželom panuje idylka.

Možno ju zlomilo, že sa manžel stále stýka s matkou jeho nemanželského syna Alexandra (18), bývalou letuškou Nicole Coste (49), ktorá pochádza z Toga. Kúpil jej dom na Azúrovom pobreží neďaleko Monaka, aby ju a syna mohol navštevovať. Naučil sa vraj aj prebaľovať plienky synovi po jeho narodení. Vlani v júli, keď musela Charlene zostať od začiatku roku kvôli vážnemu ochoreniu a jeho liečeniu v rodnej Južnej Afrike, kam sa vybrala zachraňovať nosorožce, ich dokonca zobral na legendárny monacký ples Červeného kríža, čo vyvolalo škandál. Možno nielen kvôli ochoreniu bola vtedy Charlene fyzicky aj psychicky v troskách. Nakoniec sa aj na nátlak rodiny vrátila v novembri k manželovi do Monaka. Vyzerala napriek snahe veľmi zlomene a slabo.

Pozrite si momentky zo života Charlene:

Krátko potom podstúpila liečenie vo Švajčiarsku, toto miesto ale tajili. Zdá sa, že liečenie Charlene malo zmysel a na fotke z Veľkej noci už vyzerá spokojnejšie. Napohľad na nej vyzerajú všetci ako šťastná rodinka. Dominuje princ Albert v bielom saku, ktorý drží svoju manželku a syna za rameno, Charlene má dcéru v náručí.

Pre Daily Mail odborníčka na reč tela Judi James podrobila portrét rodinky svojmu skúmaniu. "Princ Albert chcel zrejme fotografiou ukázať svoju silu ako ochrancu rodiny. Žiaľ, namiesto toho len neprítomne kľačí v pozadí a vyzerá napätý," citoval ju britský denník. "Albertove vystreté ruky vyzerajú ako čiastočné objatie. Pravú ruka natiahol k manželke bez toho, aby sa jej dotkla, ale jeho ľavá ruka je pevne položená na synovom ramene v geste rodičovskej istoty. Charlene a jej dcéra vyzerajú oveľa uvoľnenejšie a pózujú vo veľmi láskyplnom objatí," tvrdí James. Napriek mnohomesačnému odlúčeniu je podľa nej z fotografie jasné, že deti sú pre princeznú stále oveľa bližšie ako Albert.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie