Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pre odporné reči o dcérke Mareš išiel na políciu! Chlapík už prišiel o prácu a chce sa ospravedlniť!
Zdielať na

Pre odporné reči o dcérke Mareš išiel na políciu! Chlapík už prišiel o prácu a chce sa ospravedlniť!

Archívna reportáž

Leoš Mareš s manželkou Monikou aktuálne nezažívajú práve príjemné chvíle, aké by si určite spolu s ich mesačným pokladíkom zaslúžili. Naopak, nervy, hnev a šok sú asi emócie, ktoré nimi od piatku lomcujú. Moderátor sa totiž dozvedel, že po Česku chodí s prednáškami chlapík, ktorý o Leošovi rozpráva v poriadne negatívnom duchu.

​Leoš nemá rád svoju novorodenú dcéru, nechcel ju, pristúpil na jej splodenie len kvôli Monike a teraz je z toho zúfalý. Asi takto nejako by sa v stručnosti dalo zhrnúť čo si vypočuli podľa všetkého už stovky žiakov českých škôl odkedy sa Marešovcom malá Alex narodila. No určite až tisíce žiakov už roky počúvajú, aký dvojitý život Leoš vedie, a že pred kamerou je to čosi úplne iné, ako v skutočnosti. A nebyť jeho vzdialeného príbuzného, ku ktorému si chodí azda najúspešnejší český moderátor po rady, nevedel by čo so životom.

Ten vzdialený príbuzný je istý Ing. Marek Pavlík, PhD., ktorý so svojím workshopom Moja profesia brázdi české školy už poriadne dlho. A Leoš je podľa všetkého celebritou, ktorá je azda vždy súčasťou prednášky. Bez jeho vedomia a vo veľmi nelichotivom svetle.

Hovoriť o tom, že Leoš nemá rád svoju vytúženú dcérku je nehorázne, aj keby to bolo len hypoteticky:

​Pavlík pre Extra.cz priznal, že o Marešovi skutočne rozpráva. "Žiaľ sa to stalo. Bolo to v rámci prednášky, keď som popisoval stret reality s fikciou a mnoho ľudí moje slová pochopilo tak, že je to realita, ktorú popisujem, pretože milujú Leoša Mareša," snažil sa obhájiť s tvrdením, že jasne povedal, že ide o fikciu. "Je za tým i moja veľká chyba. Je mi to ľúto. Jeho rodinu obdivujem a jeho dieťa nepoznám. Leošovi volám a budem sa snažiť ospravedlniť aj inak," sypal si popol na hlavu. No Leoš mu zjavne nechce dať šancu, len mu oznámil, že je na polícii. Podal trestné oznámenie, ako mu mnohí radili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Pavlík sa zaprisahával, že Mareša už na prednáškach nespomenie, no zdá sa, že už ani nebude mať na akých. Organizátor, teda Hospodárska komora Juhočeského kraja, s ním totiž údajne zrušil spoluprácu, hoci on o tom zatiaľ ešte nevedel. Leošovi zatiaľ napísalo mnoho ďalších ľudí, že potvrdzujú Pavlíkove reči o Marešovi na prednáškach. "Podľa bezpočtu vašich reakcií pán praktizuje tieto prednášky s obdobným obsahom už roky," okomentoval Mareš jednu zo správ. Pavlík prišiel, zdá sa, o značnú časť príjmov, zrejme aj o dobrú povesť a otázne je, čo ho čaká na konci vyšetrovania či prípadného súdu. No jedna vec vraj bola pravdivá. "Čo sa týka príbuzenstva s Marešom, tak je to pravda, len sme vzdialení príbuzní," tvrdí Pavlík a konkrétne má byť jeho exmanželka sesternicou Marešovej bývalej manželky. Ani to ale zjavne moderátora neobmäkčilo. Nečudo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie