Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Jágrova mladučká láska prekvapuje! Nečakala, že vzťah s ním bude mať dopad aj na jej výzor!
Zdielať na

Jágrova mladučká láska prekvapuje! Nečakala, že vzťah s ním bude mať dopad aj na jej výzor!

Archívna reportáž

Patrí medzi najžiadenjších starých mládencov v susednom Česku a nie je to len pre jeho mnohomiliónový majetok, ktorý si zarobil dlhými rokmi v NHL, ale nepochybne aj pre jeho sympatický zjav a perfektnú fyzičku. Napriek tomu, že Jaromír Jágr oslávi onedlho päťdesiatku, stále hrá hokej vo vlastnom klube Rytíři Kladno. No zrejme to s ním vo vzťahu nie je až také jednoduché.

S Jaromírom Jágrom (49) to nemala zrejme ľahké z rôznych dôvodov žiadna jeho partnerka, výnimkou nie je ani jeho najnovšia láska, sympatická kráska Dominika Branišová (26). Zatiaľ, našťastie, sa zdá, že to je len pre hokej. Stala sa veľkou hokejovou fanúšičkou, čo prekvapilo zrejme aj ju samotnú. Kým sa nedala dokopy so slávnym hokejistom, tento šport obzvlášť nesledovala a ani nemilovala. Teraz sa jej vzťah k hokeju prudko zmenil.

Profesionálny hokejista žije aj vo svojom pokročilom veku stále naplno hokejom a dianím okolo neho. Jágr chce, pochopiteľne, svoj tím priviesť k čo najlepším výsledkom a umiestneniu v tabuľkách. A Dominika ako správna partnerka stojí vždy po jeho boku, aj každý zápas hokejového mužstva Rytíři Kladno preto "pretrpí" spolu s ním. "No a teraz to prežívam, akoby som ho sama hrala. Očakávam pár šedivých vlasov, než táto sezóna skončí," posťažovala sa na sociálnej sieti s nadsádzkou Jágrova súčasná priateľka podľa webu isport.cz. Dodala, že je ale presvedčená o tom, že Kladno s kapitánom Tomášom Plekancom bude hrať na budúci rok konečne v extralige, aktuálne sú totiž "len" v prvej lige. Hádam sa toho ako ona, tak aj Jágr s jeho hokejovým tímom konečne dočkajú.

Toto na seba prezradil Jágr pred tromi rokmi, keď ešte chodil s Veronikou Kopřivovou:

Jágr na margo jej obáv zo šedivých vlasov kvôli výsledkom jeho hokejového mužstva "rytierov" trochu zavtipkoval. "Kedysi mi jedna starenka povedala: ,Chlapče, chlapče, tvoja sila je vo vlasoch’," pridal historku hokejista, kedysi známy aj typickým účesom vlasovými odborníkmi nazývaným "mullet", ktorý nosil na začiatku deväťdesiatych rokov. Teraz sa svojmu bývalému zostrihu smeje, ale iste je rád, že má zatiaľ na hlave napriek svojmu veku dostatok vlasov, aj keď mu už predsa len trochu poredli a výrazne zošediveli. Má ich prirodzene kučeravé a nechal si ich narásť až po plecia. 

Dominika sa živí modelingom, reči ľudí ju už poriadne hnevajú:

Mladá Jágrova priateľka je ochotná pre svoju lásku všeličo urobiť. "Jazdím na každý jeho zápas a robím mu šoférku. Tiež viem, čo Jarda rád je, takže mu s potešením varím, ale zdravo," prezradila Blesku. "Jarda v súčasnosti samozrejme žije zápasmi playoff, keď všetci robia všetko, aby sa Kladno dostalo do extraligy a tomu je prispôsobený jeho aj môj denný režim. Ale inokedy to tak striktné samozrejme nie je, to je naozaj len horúca skutočnosť," zverila sa ďalej s ich momentálnymi aktivitami. Ak sa dá, snažia sa čo najviac spolu oddychovať doma, bez zvedavých očí verejnosti. "Je to jednoduché, obidvaja radi spíme, takže namiesto toho, aby sme si pustili televíziu, tak zaľahneme do postele a naberáme sily," pobavene odpovedala mladá kráska na otázku, čo robia najradšej.

Súvisiace články

Najčítanejšie