Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Piqué prvýkrát otvorene o pekelnom rozchode so Shakirou! Tá sa okamžite ozvala!
Zdielať na

Piqué prvýkrát otvorene o pekelnom rozchode so Shakirou! Tá sa okamžite ozvala!

Partnerský vzťah speváčky Shakiry (45) a futbalistu Gerarda Piquého (36) sa už zrejme po tom všetkom, čo sa medzi nimi udialo behom posledného roka, nikdy neobnoví ani na úroveň kamarátstva. Iba nedávno odletela táto kolumbijská speváčka spolu s ich synmi natrvalo z Barcelony do Miami, kde žije jej rodina, ktorú aj predtým často navštevovala. Verí, že tam bude s chlapcami žiť v bezpečí a stabilite. Doteraz však nedokáže celkom odpustiť otcovi ich synov zrejme najmä zradu voči rodine.

Fakt, že aj takú svetovú hviezdu, akou je Shakira, dokáže nejaký muž bez výčitiek svedomia podvádzať, je mrzuté prekvapenie. Futbalista Gerard Piqué vraj chodil poza bučky častejšie, a to, pochopiteľne, nedokáže speváčka Shakira stále celkom predýchať. Dali sa dokopy v roku 2011 po tom, čo s ním nakrútila v roku 2010 videoklip s piesňou Waka Waka, ktorú zložila špeciálne pre Majstrovstvá sveta vo futbale. Ich partnerský vzťah upevnilo načas rodičovstvo, keď sa im v januári 2013 narodil prvý syn Milan a v roku 2014 druhý syn Sasha. Nezaručilo to však jeho stabilitu navždy.

V júni 2022 Shakira a Piqué po 11 rokoch spoločného života na prekvapenie mnohých ich fanúšikov oznámili rozchod. "S ľútosťou musíme potvrdiť, že sa rozchádzame," uviedol pár v ich spoločnom vyhlásení. "V tejto chvíli žiadame o súkromie pre blaho našich detí, ktoré sú našou maximálnou prioritou. Vopred vám ďakujeme za pochopenie a rešpekt," požiadali verejnosť, ale ani oni sami to dodržať nedokázali. Provokácie nasledovali z oboch strán.

Zdalo sa, že sa dokázali dohodnúť, no zjavne to také ľahké nebude:

​Piqué sa nechcel k tomu dlho veľmi vyjadrovať, aktuálne však mlčanie prelomil. Poskytol rozhovor španielskemu denníku El Pais, v ktorom uviedol, že nemá záujem "čistiť" svoj imidž. "V deň, keď budem zomierať a obzriem sa späť, budem dúfať, že som vždy robil to, čo som chcel. Chcem byť verný sám sebe," vyznal sa a v jeho slovách cítiť tak trochu sebestrednosť. "V mojom živote nastali zmeny a ja som vedel, ako si zachovať šťastie," zdôraznil a dodal, že je teraz vo svojom živote "veľmi šťastný". Pre svoje deti však chce urobiť to najlepšie: "Ide o ich ochranu. Na to sa sústredím a to je moja úloha otca."

Shakira kde môže, tam si kopne do novej priateľky Piquého, mladej Chiary - aj slovnou hračkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Ľudia mu však nevedia odpustiť, že pre mladú krásku opustil rodinu a malých synov. Od rozchodu so Shakirou je terčom urážok a nenávisti. No začiatkom apríla sa Piqué počas rozhovoru pre podcast Gerarda Romera Jijantes vyjadril, že mu nezáleží na tom, čo si o ňom ľudia myslia, pričom uznal, že dostáva skutočne príšerné správy. Dodal, že ak by bol slabšia povaha, už by zvažoval, že skočí z útesu: "Nemáte predstavu, čo som dostal na sociálnych sieťach. Milióny barbarských správ".

Po dlhej dobe zverejnil nový vzťah aj na Instragrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gerard Piqué (@3gerardpique)

Zdôraznil, že jeho ex je z Latinskej Ameriky a na margo jej zapálených fanúšikov povedal: "Nič z toho ma nezaujíma. Nepoznám tých ľudí. Nemajú žiadné životy, tak prečo by ma to malo zaujímať? Nikdy ich nestretnem, sú to len roboti" Mnohí sa ale domnievali, že zmienka o rodisku Shakiry bola rasistická a nemiestna. Speváčka na to okamžite reagovala: "Som hrdá na to, že som Latinoameričanka". Pochopiteľne, ak týmto vyjadrením si Piqué narobil ďalších "hejterov" a Shakira, naopak, získala opäť viac ľudí na svoju stranu. 

Pre ženu

Najčítanejšie