Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pokrytec?! Karlos Vémola si zlízol kritiku - svoju rodinu neudržal, no iné TAKTO podporuje!
Zdielať na

Pokrytec?! Karlos Vémola si zlízol kritiku - svoju rodinu neudržal, no iné TAKTO podporuje!

Archívne video

Pred vyše týždňom oznámil celebritný párik Karlos Vémola a Lela Ceterová rozchod. Predchádzali tomu pretrvávajúce spory pre zápasníkovu údajnú viacnásobnú neveru. Jedna z jeho mileniek, ako to o sebe tvrdí, Leline podozrenie potvrdila.

Zápasník MMA, 35-ročný Karlos Vémola, zrejme nedokáže udržať svoj testosterón na uzde ani mimo ringu. V bokovkách mu podľa všetkého nebránilo ani to, že jeho partnerka Lela Ceterová bola tehotná, a žiadnu rolu v jeho "umravnení" nezohralo ani narodenie dcérky.

Oznam o rozchode zverejnili obaja, no pod príspevkami pribúdali diametrálne odlišné komentáre. Kým Lele drvivá väčšina vyjadrila podporu, na Vémolovi pre zmenu nenechali ani nitku suchú.

Z knokautu od nášho Attilu Végha sa Karlos dlho nevedel spamätať:

​Karlos svojím správaním zjavne sklamal a rozhneval mnoho fanúšikov. Takmer pod každým príspevkom mu pribúdajú negatívne komentáre a kritika za to, že podrazil rodinu. Lelu opustil po necelý troch rokoch vzťahu, no ich dcérka Lili má len slabých 9 mesiacov. Keď aktuálne pridal pozvánku na víkendovú akciu, namiesto nadšených ovácií zožal opäť príšernú kritiku.

Karlos je totiž súčasťou akcie pre rodiny, čo sa zdá byť v jeho aktuálne situácii prinajmenšom paradoxné, ak nie rovno pokrytecké, ako si myslia mnohí komentujúci. "Vtipné, najväčší sukničkár, čo si neudrží ani jednu ženskú s dieťaťom, bude vystupovať na dni pre rodinu," napísal jeden z komentujúcich. "Veľké sklamanie. Doma dvaja anjeli a ty zatiaľ... Lela si toto nezaslúži a malá Lily tiež nie. Hanbi sa, rodina je nadovšetko," pridala ďalšia a mnohé iné boli podobné. Pri podobných názoroch je možné, že rozchod zasiahne Karlosa aj finančne. Možno iní organizátori podobných akcií už nebudú chcieť riskovať kritiku ľudí, že zavolali "poškvrneného" Vémolu.

Súvisiace články

Najčítanejšie