Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Veľké ospravedlnenie! Ondrej Kandráč ukázal pravú tvár!
Zdielať na

Veľké ospravedlnenie! Ondrej Kandráč ukázal pravú tvár!

Archívna reportáž

V sobotu sa konal slávnostný galavečer pri príležitosti odovzdávania cien osobností televíznej obrazovky - OTO 2020. Tradične sa tvorcovia pokúsili o čo najnápaditejší scenár a odovzdávanie cien v jednotlivých kategóriách dotvárali dokrútky so samotnými nominovanými. No v jednom prípade sa scenáristi zjavne sekli.

Ako spevák sa v top trojke kategórie Spevák roka ocitol v dokrútke bok po boku s Kalim a Adamom Ďuricom  aj Ondrej Kandráč. Mali zahrať akúsi spoveď, akurát, že sa odohrávala na toaletách a "najvyšší" bol v tomto prípade boh šoubiznisu. To sa zjavne dotklo mnohých veriacich, ktorí v tomto prípade netolerujú žiadny humor.

Nepeknú kritiku si za účinkovanie v dokrútke a jedinú vtipnú vetu o tom, že sa "zamiloval do Skrúcaného", zlízol práve Ondrej Kandráč. Ten sa totiž otvorene priznáva k silnej katolíckej viere.

Kandráčovci sa po zmiernení opatrení pustili do koncertovania:

​Na Ondrejovom Instagrame sa do neho pustila hŕstka veriacich, ktorí hovorili nielen o tom, že ich kresťan Ondrej Kandráč sklamal, ale poukázali, podľa ich názoru, aj na trápnosť scénky, ale viedli reči aj o neúcte voči Bohu, dokonca sa objavilo aj varovanie pred diablom. Ondrejovi tieto slová zjavne neboli ľahostajné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pozdravujem všetkých, ktorí si nájdete pár minút na prečítanie týchto riadkov. Rád by som zareagoval na množstvo vašich správ i reakcií k 20 - temu ročníku OTO, ktorý bol odvysielaný minulú sobotu. Tí z vás, ktorí ma poznáte viete, že som nemal nikdy problém komunikovať i na menej príjemné témy a tak to urobím aj teraz. Organizátormi som bol oslovený, aby som sa zúčastnil nahrávky dokrútky v kategórii Spevák roka. Na základe vášho hlasovania som postúpil do prvej trojky, čo si veľmi vážim a preto som ani nachvíľu nezapochyboval, že sa ho v bratislavskom štúdiu nezúčastním. Produkciou som bol oboznámený s tým, že si na krátke nahrávanie mám doniesť dva druhy outfitov. Jednoduchý a krátky scenár mi bude vysvetlený priamo na mieste. Priznám sa, že na mňa pôsobil rozpačito, zahral som však to, čo bolo v scenári. Neuvedomil som si, že moje vystúpenie môže byť pochopené ako zosmiešňovanie Najvyššieho. V živote som to tak necítil, práve naopak ... Každopádne je to pre mňa silné ponaučenie do budúcna. Chcem sa všetkým, ktorí boli mojim vystúpením pobúrení, či sklamaní ospravedlniť. S pozdravom Ondrej Kandráč

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Na svoj profil pridal ospravedlnenie pre všetkých, ktorým je svet šoubiznisu a zábavy vzdialený, ak sa dotkne ich citlivej struny. Ondrej sa preto verejne ospravedlnil a priblížil, ako tieto dokrútky vznikajú. Obvykle bez predchádzajúcej konzultácie, účinkujúci dostane scenár priamo na mieste a za pár minút je hotovo. Svoj scenár s jednou vetou dostal tesne pred klapkou aj Ondrej Kandráč. "Priznám sa, že na mňa pôsobil rozpačito, zahral som však to, čo bolo v scenári. Neuvedomil som si, že moje vystúpenie môže byť pochopené ako zosmiešňovanie Najvyššieho. V živote som to tak necítil, práve naopak," vysvetlil spevák.

"Každopádne je to pre mňa silné ponaučenie do budúcna. Chcem sa všetkým, ktorí boli mojim vystúpením pobúrení, či sklamaní ospravedlniť," napísal Ondrej viac, ako od neho mohol kto kedy žiadať. Niet totiž pochýb, že hudobník je slušný človek silnej viery, no prirodzene a bez negatívneho zámeru sa prispôsobil šoubiznisu, v ktorom funguje úspešne už roky a robí radosť tisícom svojich fanúšikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie