Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Veľký deň v rodine Kandráčovcov! Tiptop sa vyparádili na TÚTO významnú udalosť!
Zdielať na

Veľký deň v rodine Kandráčovcov! Tiptop sa vyparádili na TÚTO významnú udalosť!

Archívna reportáž

Rodinka hudobníka a moderátora Ondreja Kandráča obohatila 26. júna svojím príchodom na svet malá Mária. Dievčatko dostalo biblické meno a navyše, keďže jej rodičia pochádzajú zo silne katolíckeho východného Slovenska, bolo len otázkou času, kedy príde na rad jej prisľúbenie cirkvi.

Malá Maruška nemá ešte ani osem týždňov a už sa stala súčasťou obrovskej celosvetovej inštitúcie. Jej rodičia, Ondrej a Erika Kandráčovci, sa rozhodli, že bude členkou katolíckej cirkvi, rovnako, ako ich staršie deti Ondrík a Emka.

Hoci si to bábätko ešte neuvedomuje, pre rodinu je krst obvykle veľkou udalosťou. Maruška dostala nepochybne mnoho darov a Kandráčovci tento krok poriadne oslávili.

​Kandráčovci si tretie dieťatko veľmi užívajú:

​Ondrej zverejnil na Instagrame fotku, kde je celá rodinka skutočne krásne vyparádená. "Krst," len týmto jediným slovom okomentoval Ondrej fotku, aby bolo jasné, čo sa práve udialo. Malej Márii oblievanie hlavičky zjavne veľký šok nespôsobilo, keďže spokojne spinká v perinke v otcovom náručí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Krst ?

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Pod fotkou okamžite začali pribúdať gratulácie, ale aj komplimenty, akí sú Kandráčovci krásna rodinka. Podľa vyjadrení Ondreja ešte priamo z pôrodnice, pokojne by takéto požehnanie, teda narodenie bábätka, prijali ešte raz. Rozhodujúce je ale v tomto slovo mamy Eriky, či k trom ratolestiam časom pribudne ďalšia.

Súvisiace články

Najčítanejšie