Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Belohorcová smeruje späť do Európy! TÝMTO sa bude živiť, tvrdí jej manžel!
Zdielať na

Belohorcová smeruje späť do Európy! TÝMTO sa bude živiť, tvrdí jej manžel!

Archívna reportáž

Doslova posledné dni si užíva Zuzana Belohorcová s manželom a ich dvomi deťmi v Miami, kde strávili vyše 11 rokov spoločného života. Prišiel ale čas na zmenu a rodinka smeruje späť na starý kontinent. Ich novým bydliskom bude luxusné španielske letovisko Marbella na juhu krajiny.

Posledný týždeň v Miami a Zuzana Belohorcová sadne s deťmi do lietadla smer Európa. Nevio a Salma začnú od septembra zarezávať v novej škole, v jednej z najlepších v únii, ako tvrdí Zuzana. Pre ich mamu znamená sťahovanie tiež obrovskú zmenu, pod dlhej dobe sa musí pripraviť aj na takú zmenu, akou je striedanie ročných období, hoci na pobreží Costa del Sol sú to v podstate len dve - jar a leto.

Zuzana počas života v USA nepracovala, bola však pravou rukou jej manžela, podnikateľa s nehnuteľnosťami, Vlastu Hájeka. Kým on sa staral o prílev peňazí, ona mala na starosti rodinu, domácnosť a organizovanie spoločenského života.

Luxus v Miami vystrieda onedlho luxus v Španielsku:

​Veľmi podobné to bude určite aj v Španielsku. Bývalá moderátorka nie je nútená hľadať si fixné zamestnanie, a tak bude mať stále značne slobodný režim dňa. Až na to, že bude maximálne prispôsobený rodine, ako to však bolo aj doteraz. No už teraz majú manželia plán, že predsa len by začali podnikať aj v inej oblasti, ako len s nehnuteľnosťami.

Konkrétne by si radi otvorili reštauráciu, alebo podobné príjemné zariadenie orientované na gastronómiu. Jedna zo Zuzaniných posledných fotiek pritom inšpirovala jej manžela k tomu, aby už vedel, čo bude ich špecialitou. Jeho manželka totiž ukázala, ako sa zvŕta v kuchyni pri vyprážaní poriadnej kopy rezňov. "V kuchyni sa cítim, priatelia, ako ryba vo vode. Moje miesto, moje teritórium. A to žiadna profi kucharenka nie som. Ale všetko, čo robím, robím s chuťou a s láskou," napísala Zuzka. Jej otec sa zapojil do debaty a ohodnotil klasické rezne od svojej dcéry ako "tie naj".

Rezne zrejme ochutnal aj španielsky herec Jordi Molla, ktorého manželia pred pár dňami hostili:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

...Toto bola pre mna skvela bodka ?za jednou životnou kapitolou Našho krasneho života na Miami?...,kde sme mali možnost stretnut rozne celosvetove osobnosti✨...,ale hostit v teple domova blizkych priatelov a tak užasneho človeka,charismatickeho muža ,kreatívneho umelca a famozneho herca @jordimollaofficial ,ktory je pre mna Miamskou ikonou ,i napriek tomu ,že je povodom Španiel ?? ...,ktory hviezdil vo viacerych skvelych trhakoch ,ako Bad Boys II-(Cuban narco boss Hector Tapia)...vo filme Blow ,Colombiana,The Lucky Star ....a dalších....je fakt pecka?THANK YOU JORDI ♥️& THANK YOU MIAMI♥️ #belohorkalifestyle❤︎ @scuderiaboys @officialsalminka @patapisar @pusch.g ?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Komentár si neodpustil ani jej manžel Vlasta. "Priatelia, pripravte sa na to, lebo v Marbelle otvoríme hostinec, kde bude len jedno jedlo, a to sú tieto Zuzkine rezne," napísal a dal tým poklonu kuchárskemu umeniu svojej ženy. Zrejme to tak úplne reálny plán nebude, no stál by za úvahu - Španieli totiž skutočne nie sú experti na rezne a s ľahkým šalátikom by mohli mať u turistov veľký úspech.


Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie