Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Britney Spears už má neslobody dosť! Žiada o odobranie poručníctva jej otcovi!
Zdielať na

Britney Spears už má neslobody dosť! Žiada o odobranie poručníctva jej otcovi!

Archívna reportáž

Po tom, čo niekdajšia americká princezná popu zrušila koncerty v rámci angažmán v Las Vegas, je jej život zahalený rúškom tajomstva. Na jednej strane tak urobila kvôli psychickým problémom, ktoré u nej nastali údajne po zdravotných problémoch jej otca Jamieho, no na strane druhej sa zdá, že práve on je prekážkou, ktorá stojí v ceste za jej slobodným životom.

Speváčka sa prekvapivo napriek túžbe zbaviť sa otcovho poručníctva nedostavila prednedávnom na súdne pojednávanie. Avšak podľa informácií portálu The Blast sa prostredníctvom právnika vyjadrila, že si želá, aby bol z tejto úlohy diskvalifikovaný. Britney Spears by však ani napriek tomu nezískala nad svojim životom úplnú kontrolu, poručníctvo by bolo iba prenesené na kvalifikovanejšiu osobu.

Právnik speváčky Samuel Ingham spracoval dokumenty, v ktorých na žiadosť speváčky žiada súd, aby jej otca Jamieho Spearsa úplne zbavil kontroly nad jej majetkom a financiami. Zároveň žiada, aby bola touto úlohou poverená jej manažérka Jodi Montogmery.

Britney v roku 2019 náhle prerušila sériu zazmluvnených vystúpení v Las Vegas, v hudobnej kariére naďalej odmieta pokračovať:

"Momentálne sme v štádiu, keď musia nastať v poručníctve isté zmeny, ktoré budú odzrkadľovať súčasný speváčkin životný štýl a jej vyslovené želania," uviedol právnik v oficiálnom vyhlásení. To by malo znamenať, že súd musí pravidelne prehodnotiť jej psychický stav a spôsobilosť, a na základe hodnotenia zmeniť podmienky jej poručníctva. Tých sa musel v roku 2019 jej otec čiastočne vzdať pre náhle zdravotné problémy, a zároveň pre údajné fyzické napadnutie jedného zo synov slávnej speváčky, nad ktorými mal do ich osemnástich rokov polovičnú moc v rámci opatrovníctva.

Mnohí fanúšikovia si myslia, že videá a fotografie na Instagram pridáva jej otec Jamie. Niektorí dokonca tvrdia, že boli nahraté v minulosti a nezhodujú sa so speváčkiným súčasným psychickým rozpoložením:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@mariahcarey

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

V dokumentoch, ktoré spracoval jej právnik je taktiež uvedené, že Britney je vyslovene proti tomu, aby jej otec naďalej vykonával funkciu jej poručníka. "Nie je to jej úsilie o úplné zrušenie opatrovníctva, avšak dôrazne uprednostňuje, aby bol na túto úlohu vymenovaný kvalifikovaný správca," znie v písomnostiach doručených sudkyni. Právnik zároveň tvrdí, že očakáva "agresívny odpor" zo strany Jamieho Spearsa, ktorý bude napádať požadované zmeny. Je teda v rukách a na rozhodnutí hlavnej sudkyne, či sa speváčka a mama dvoch detí konečne zbaví údajného neblahého vplyvu svojho otca. Zatiaľ tiež Britney razantne vylučuje, že by pokračovala v akýchkoľvek pracovných aktivitách.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie