Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Obrovská tragédia! Exmanželka hviezdneho fotografa zavraždila ich syna (10)
Zdielať na

Obrovská tragédia! Exmanželka hviezdneho fotografa zavraždila ich syna (10)

Zdroj: SITA

Svet umenia zasiahla obrovská rodinná tragédia celebritného fotografa. Manželka Deana Freemana bola zadržaná a obvinená z vraždy ich spoločného syna Dylana, ktorý mal iba desať rokov.

Olga Freemanová, pôvodom z Ruska, údajne v noci vlastného syna z neznámych príčin zavraždila. Susedia dokonca začuli detský krik nesúci sa prázdnou nočnou ulicou, no nevedeli odkiaľ prichádza, ani to, že ho ukončí tragické ticho. Malý Dylan mal kombináciu niekoľkých vážnych zdravotných postihnutí, no jeho mama sa podľa zdroja portálu Daily Mail o svojho syna desať rokov príkladne starala. Až do osudnej noci.

Podľa informácii spomínaného denníka sa Olga Freemanová (40) v nedeľu v skorých ranných sama nahlásila na polícii a priznala k hroznému činu. Po príchode polície do ich domu na predmestí Londýna v meste Acton sa strašný zločin definitívne potvrdil. Iba desaťročnému Dylanovi nebolo po útoku vlastnej matky pomoci. Susedia pritom detský krik polícii nahlásil už skôr, no nebolo možné vypátrať odkiaľ pochádza.

Freeman sa okrem fotenia hviezd venuje aj režírovaniu a kamere:

"Nedokážem pochopiť, že je už preč," zneli slová zdrveného otca pár hodín po strašnej udalosti. Dean Freeman (58) sa totiž v čase vraždy zdržoval mimo Veľkej Británie, konkrétne na pracovnej ceste v Španielsku. Jeho manželka v tom čase už stála pre súdom v meste Uxbridge. "Dylan bol bystré, krásne, zvedavé a umelecky založené dieťa, ktoré milovalo cestovanie, návštevy umeleckých galérií a plávanie," znelo v oficiálnom vyhlásení slávneho fotografa, ktorý mal svojho syna nadovšetko rád a užíval si každú chvíľku, keď spolu mohli byť. Fotografie rodičov a malého Dylana si môžete pozrieť v galérii TU.

Od rozvodu s Deanom sa o malého postihnutého chlapca obetavo a s plným nasadením starala jeho matka Olga, pričom mnohí nedokážu uveriť, že dokázala niečo také svojmu synovi urobiť. Dylan však trpel častými výbuchmi hnevu a zúrivosti, bol odkázaný na invalidný vozíček, trpel autizmom, detskou mozgovou obrnou a navyše nevedel ani rozprávať. 

Sused, ktorý sa párkrát podujal obetavej mamičke pomôcť, hovorí o Olge ako o milujúcej matke, no taktiež veľmi vyčerpanej žene. "Na pár hodín som chlapca odniesol do parku, aby mohla mať Olga chvíľu sama pre seba. Urobil som to tri či štyrikrát, ale bolo to na mňa príliš. Musel som to neskôr odmietnuť. Táto práca je veľmi stresujúca, neviem si ani len predstaviť, aké to muselo byť pre ňu. Videl som ju minulý týždeň, a vyzerala naozaj vyčerpane a unavene," tvrdí 25-ročný sused menom Rakesh.

Olga sa v rámci dobročinnosti aktívne zapájala v charite a pomáhala v nich, prácu s postihnutým synom teda ovládala na jednotku. Fotograf Dean Freeman spolupracoval s takými hviezdami ako David Beckham, Spice Girls či s hercom Bradley Cooperom. Cit a vášeň pre fotografovanie zdedil po svojom otcovi Robertovi, ktorý sa preslávil fotografiami skupiny Beatles, ktoré sa objavili aj na ich platniach.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie