Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Monika Bagárová po troch mesiacoch s bábätkom: Všetko sa zmenilo!
Zdielať na

Monika Bagárová po troch mesiacoch s bábätkom: Všetko sa zmenilo!

Archívna reportáž

Má len 26 rokov, no už sa môže pochváliť skvelými úspechmi tak na poli hudobnom, ako aj na sociálnej sieti, kde ju sleduje trištvrte milióna ľudí. No Monika Bagárová by zrejme aj tak na prvé miesto dala celkom iný "úspech" vo svojom živote - narodenie dcérky.

Veľký deň nastal 26. mája, keď prišla malá Rumia Muradova na svet neplánovane cisárskym rezom. Od toho momentu mali Monika Bagárová a 30-ročný zápasník uzbeckého pôvodu, Makhmud Muradov, úplne jasne upratané v prioritách. Bábo sa vyšvihlo okamžite na prvé miesto.

Podľa každej fotky Moniky s dcérkou na Instagrame je úplne jasné, že materstvo Moniku skutočne napĺňa a táto absolútna láska jej prospieva. Žiadna strhaná tvár, ani náreky o tom, aké je to s bábom ťažké. Len čistá radosť.

Monika kedysi tvorila pár s Benom Cristovao:

No predsa len, keď sa niekto Moniky opýta, čo sa v jej živote s príchodom Rumie zmenilo, odpoveď je jednoznačná. "Z môjho pohľadu sa zmenilo úplne všetko. Zrazu pre seba nemám toľko času, zrazu sa všetko točí len okolo našej malej lásky, zrazu máme režim a v našej rodine svieti slniečko každý deň," píše Monika a nie je celkom jasné, či sa vlastne sťažuje, alebo chváli. No z nasledujúcich slov je to už jasné. "Každý deň, môj život, dostali úplne iný rozmer. Každý večer, keď zaspávam sa teším, až sa ráno prebudím a uvidím ten jej krásny úsmev, vždy mi dá toľko energie, aj keď toho zas tak veľa nenaspím," rozplýva sa Monika no opäť nezabudne pripomenúť, že to nie je všetko len ružové.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Každý se mě ptá jaký to je být mámou a jestli se něco změnilo. Z mého pohledu se změnilo úplně vše. Najednou pro sebe nemám tolik času, najednou se vše točí kolem naší malé lásky, najednou mám režim a v naší rodině svítí sluníčko každý den.♥️Každý den díky ní, můj život dostal úplně jiný rozměr, každý večer, když usínám těším se, až se zase ráno probudím a uvidím ten její krásnej úsměv vždy mi dá tolik energie i když toho zas tak moc nenaspím. Celá rodinka si užíváme každou sekundu. Řekla bych, že teď už mi v životě nic nechybí jsem kompletní. ♥️ Nepopsatelná láska... A víte co je na ní nejkrásnější ? Že je čistá, upřímná a nekonečná. Never Ending Story. Jsem bláznivě zamilovaná máma! Je to mazec ale nejvíc top. Vím, ze se brzy vrátím do pracovního nasazení na které se moc těším , ale taky vím, ze se vždy budu snažit abych ji byla stále na blízku a aby ji nikdy nic nechybělo hlavně citově nechybělo...♥️ #cistalaska

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

"Celá rodinka si užívame každú sekundu. Povedala by som, že teraz mi už v živote nič nechýba, som kompletná. Neopísateľná láska. A viete, čo je na nej najkrajšie? Že je čistá, úprimná a nekonečná," nechala sa uniesť vyznaniami bláznivo zamilovaná mama, ako o sebe napísala. A hoci už na záver pomaličky avizuje návrat do práce, nezabudne dodať, že Rumia bude na prvom mieste, aby jej mama "bola nablízku a nikdy jej nič nechýbalo, najmä citovo". Už teraz je jasné, že nič podobné nehrozí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie