Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dokonalá podoba! Českého speváka hrá v novom klipe jeho vlastná dcéra (14)!
Zdielať na

Dokonalá podoba! Českého speváka hrá v novom klipe jeho vlastná dcéra (14)!

Archívna reportáž

Dnes už dávno neplatí, že sa dievčatká podajú na svoje mamy a chlapci, naopak, nasledujú vzor svojho otca. Dcéra českého hudobníka Roberta Kodyma (53) z legendárnej kapely Lucie sa na svojho otca podobá natoľko, že ju spolu s tvorcami obsadili do ich nového videoklipu.

Kodymova dcéra Amélia Anna (14) si vo videoklipe k jeho novej piesni s názvom Chtěli jsme lítat zahrá svojho otca. Dievčina sa svojim zjavom podobá na otca v časoch, keď bol na prahu slávy spolu s kapelou Lucie, ešte v raných 90. rokoch. Améliine dlhé rozviate tmavé vlasy, plné pery a uhrančivý pohľad vnukli podľa informácii denníka Blesk slovenskému režisérovi videoklipu vskutku originálny nápad.

Aj vďaka sociálnej sieti sa režisér videoklipu, Bratislavčan Karol Vosátko, dostal k Robertovej dcére. Nemohol si nevšimnúť neuveriteľnú podobu dcéry so svojím otcom. A tak slovo dalo slovo, a Amélia Anna už stála na pľaci. Nebolo to po prvýkrát, ešte ako malé dievčatko si zahrala aj v klipe k mega úspešnej piesni Medvídek.

Kapela odpremiérovala svoj nový videoklip s veľkou pompou na všetkých sociálnych sieťach. Pozrite si videoklip k piesni Chtěli sme lítat s hereckou etudou dcéry Roberta Kodyma:

"Pán režisér Vosátko videl moje videá a fotky na sociálnych sieťach a zistil, že sa na otca veľmi podobám. Teda na jeho ja v 90. rokoch," vysvetľuje Amélia ako sa k úlohe dostala. "Tú úlohu som si celkom užila, bola to zábava. Imitovať otca pre mňa nebolo nič náročné. Na nakrúcanie som si priniesla moju perleťovú gitaru Les Paul a otcov klobúk. Niekedy ma na nej učí klasické rockové rify," pyšne hovorí sympatická tínedžerka.

Robert Kodym v začiatkoch veľkej slávy skupiny Lucie, s typickou šatkou cez čelo:

Pieseň Chtěli sme lítat je pre Roberta Kodyma srdcovou záležitosťou, napísal ju v deň, keď zomrel jeho obľúbený hudobník Chris Cornell (52). Je to štvrtý singel z ich albumu Evolucie, ktorý nahrali po dlhých šestnástich rokoch v roku 2018.

Súvisiace články

Najčítanejšie