Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
TOTO že je dcéra 87-ročného Belmonda?! Má sladkých 17 a dokonalú tvár aj postavu!
Zdielať na

TOTO že je dcéra 87-ročného Belmonda?! Má sladkých 17 a dokonalú tvár aj postavu!

Archívna reportáž

Už pretieklo veľa vody od čias, keď svet ohuroval herec Jean-Paul Belmondo, ako predstaviteľ charizmatických, no rebelantských hrdinov. Napriek tomu, že svojimi nesúmernými črtami nepatril medzi dokonalých fešákov, mal v sebe neuveriteľný sexepíl, a kým muži k nemu vzhliadali s obdivom, ženy o jeho žiarivom úsmeve a šibalskom pohľade potajme snívali.

Staručký herec urobil dobre, keď sa ešte v dôchodcovskom veku na poslednú chvíľu rozhodol rozosiať svoj genofond. Dnes sa môže pýšiť krásnou 17-ročnou dcérou, ktorá krásu zdedila po mame, no úsmev a charizmu jednoznačne po slávnom otcovi, legendárnom hercovi Jean-Paul Belmondovi (87). Stella, ako sa mladá kráska volá, oslňuje ľudí svojím zjavom na sociálnych sieťach a pravdepodobne si tak stavia svoju fanúšikovskú základňu. Rada by totiž zažiarila, podobne ako jej otec, vo svete filmu.

​Jean-Paul Belmondo sa nikdy netajil svojou slabosťou pre krásne ženy, obzvlášť mu, zdá sa, imponovali tanečnice. V jeho živote boli dve ženy, ktoré to s ním dotiahli pred oltár. Jednou z nich bola aj Stellina mama Natty (55), ktorá je od herca mladšia o 32 rokov a v minulosti sa taktiež živila tancom. Ich manželstvo síce nemalo dlhé trvanie, no prinieslo aspoň ovocie v podobe Stelly, ktorá sa narodila rok po ich svadbe v roku 2003.

Okolo Belmonda sa vždy točili krásne ženy, vo filme Zviera si zahral po boku nádhernej Raquel Welch:

Aj keď by mohla Stella vďaka dokonalej postave a peknej tvári zamútiť vody v modelingu, ona stojí za svojím rozhodnutím ísť v šľapajách svojho otca. Keď bola malá vraj nadšene napodobňovala filmové úlohy svojho otca a rodičia jej v snoch, zdá sa, ani nebránia.

Stella (17) so svojou neterou, 32-ročnou Anabellou na pláži. Aj takáto netradičná konštelácia môže vzniknúť, keď sa sedemdesiatnik rozhodne stať otcom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SB? (@stellabelmondo),

Pozrite si krásku Stellu Belmondo:

​Napriek tomu, že manželstvo Natty a Belmonda nemalo dlhé trvanie a rozviedli sa, keď mala Stella iba 5 rokov, s otcom má veľmi blízky vzťah. Môžu za to vďačiť aj skutočnosti, že po rozvode nechal herec svoju exmanželku naďalej bývať v jeho dome a mal tak svoju najmladšiu dcérku stále nablízku. Zaujímavosťou je, že Belmondova vnučka Anabella, dieťa jeho dcéry Florence, je od svojej "tety" staršia o celých 15 rokov. Napriek takejto neštandardnej konštelácii si 17-ročná teta Stella a jej 32-ročná neter Anabella dobre rozumejú, o čom svedčia aj spoločné fotografie na Instagrame.

Súvisiace články

Najčítanejšie