Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V TAKOMTO luxuse dovolenkuje Dominika Cibulková s rodinkou a kamarátmi!
Zdielať na

V TAKOMTO luxuse dovolenkuje Dominika Cibulková s rodinkou a kamarátmi!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková vyrazila po prvýkrát od júnového pôrodu k moru. Je to zároveň aj prvá dovolenka malého Jakubka. Ak by niekto čakal, že milovníčka luxusu sa vybrala do exotickej destinácie, bude poriadne prekvapený. Úplne jej stačilo "slovenské" more.

Dominika Cibulková s manželom Michalom, Jakubkom a partiou kamarátov, medzi nimi napríklad Andrej Kusalík, si užívajú krásy Jadranu. Na cestu do takmer tisíc kilometrov vzdialeného Dubrovníka ale nevyrazili autom, ani bežnou leteckou linkou. Dominika si prenajala súkromné lietadlo.

Je pri mori ešte len druhý deň, no už jej Instagram v stories zaplavila fotkami. Je z nich absolútne zrejmé, že si to poriadne užívajú. No kým väčšina Slovákov jazdí do Chorvátska do štúdií s kuchynkami, Cibulková na dovolenke rozhodne nešetrila.

Aj v živote Dominiky sú chvíle, keď sa slzám neubráni:

​Podobne, ako minulý týždeň Gáboríkovci, aj Dominika so synčekom, manželom a kamarátmi sa nalodili na loď. Síce z fotiek nie je zrejmé, či bude celá dovolenka "na vode", no minimálne je jasné, že zastavujú na krásnych a luxusných miestach.

Dominika sa pochválila aj luxusným letom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Landed safely ?? Let Jakubkos first vacay begin ? #family

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Jedným z nich je improvizovaná pláž na typických skalách vedúcich do smaragdového mora. "Jeho najobľúbenejší pohyb," napísala Dominika pobavene k videjku manžela, na ktorej si štrngá s kamarátom. Na inej fotke zas Michal fajčí cigaru a z iného záberu je jasné, že si všetci užívajú kopec zábavy. Jakubka síce na ani jednej fotografii nevidno, ale je isté, že dovolenkuje s rodičmi, akurát, že toto len dvojmesačné bábo zrejme zatiaľ väčšiu zážitkov prespí.

Súvisiace články

Najčítanejšie