Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Oženili už Beckhamovci najstaršieho syna?! TOTO hovorí jasnou rečou!
Zdielať na

Oženili už Beckhamovci najstaršieho syna?! TOTO hovorí jasnou rečou!

Archívna reportáž

Iba pred mesiacom oznámil syn Beckhamovcov zásnuby so svojou krásnou priateľkou Nicole, a už sa šepká, že svadba mladého prominentného páriku už prebehla. Vynárajú sa totiž špekulácie, že za skorým vydajom môže byť aj tehotenstvo mladej herečky.

O údajnej svadbe začali fanúšikovia špekulovať po tom, ako sa Brooklyn na adresu svojej snúbenice vyjadril ako o svojej žene. O tom, že si mladý párik povedal oficiálne "áno", svedčí aj zlatá obrúčka na prste mladého Beckhama, ktorú na fotografiách na sociálnych sieťach vôbec neskrýval.

Iba mesiac potom, ako oznámil romantickou fotografiou najstarší syn prominentných manželov Beckhamovcov svoje zásnuby, zdvihol vlnu špekulácii ďalšou fotkou. Brooklyn na nej drží v náručí svoju snúbenicu, Nicole Peltz. Nicolin mejkap by sa dal označiť ako slávnostný a mladší Beckham má oblečenú bielu košeľu, čo nie je jeho bežný imidž. Fotografiu neskôr okomentoval stručným "Moja žena" a Nicole sa mu odmenila sľubom "Navždy".

Rodina Beckhamovcov je ukážka toho, že aj napriek sláve a neprajníkom sa dá udržať rodina v harmónii a láske:

​Avšak tejto fotografii predchádzali iné nápovedy v podobe príspevkov na Instagrame jeho matky a samotnej Nicole. Na záberoch bije do očí detail na Brooklynovom prstenníku ľavej ruky v podobe masívneho zlatého prsteňa, ktorý veľmi pripomína svadobnú obrúčku. Victoria Beckham ešte priliala olej do ohňa špekulácií komentárom, "Veľmi vás ľúbim," kde označila nielen svojich dvoch synov, ale aj nevestu Nicolu Peltz. "Je Brooklyn už ženatý?" spýtal sa na rovinu jeden z fanúšikov, no odpovede sa nedočkal. Mnohí sú ale presvedčení, že lesklá obrúčka zo zlata nie je len akýsi výstrelok módy, ale dôkaz manželstva.

Zlatá obrúčka na prstenníku mladého Beckhama vyvolala vlnu špekulácii o uskutočnenej svadbe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Love u so much @brooklynbeckham @cruzbeckham X ? @nicolaannepeltz X

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Dôvodom urýchlenej svadby by mohlo byť aj tehotenstvo Brooklynovej snúbenice, keďže v čase zásnub pridal na sociálnu sieť aj veľmi rozcítené vyznanie: "Som ten najšťastnejší muž na svete. Sľubujem ti, že budem ten najlepší manžel a jedného dňa ten najlepší otec. Milujem ťa láska." Na záberoch, ktoré pridal v čase údajnej svadby, má na sebe Nicole voľné čierne negližé, ktoré tajomne zakrýva Nicolin štíhly driek.

Táto fotka spôsobila, že z mladej Nicole urobili fanúšikovia budúcu mamičku. Avšak ani jeden z páru zatiaľ ešte tehotenstvo nepotvrdil:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa ?? (@brooklynbeckham),

"David Beckham bude starý otec?" pýta sa jeden z fanúšikov. "Myslím si, že je tehotná," píše na rovinu ďalší. Je teda možné, že ten deň je bližšie, než by sa dalo predpokladať. Pokiaľ si mladý Brooklyn zoberie príklad od svojich rodičov, bude ho čakať jedno stabilné a pekné manželstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie