Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aneta Parišková s najdôležitejšou správou! Budem sa snažiť normálne žiť, hovorí!
Zdielať na

Aneta Parišková s najdôležitejšou správou! Budem sa snažiť normálne žiť, hovorí!

Archívna reportáž

Aneta Parišková prišla konečne so správou, na ktorú všetci jej fanúšikovia túžobne čakali. Po nekonečných vyše štyroch mesiacoch liečby má za sebou intenzívnu chemoterapiu. To však ešte neznamená, že obľúbená jojkárka rakovinu definitívne porazila, no je na dobrej ceste, dúfajú všetci, vrátane samotnej Anetky.

Aneta Parišková išla ešte v apríli na popud svojho otca na kontrolu k lekárovi. Nič zásadné sa s ňou nedialo, len jej akosi zvláštne navrela žila na krku. No verdikt lekárov bol neúprosný - rakovina vo forme Non-Hodgkinovho lymfómu.

Okamžite sa začalo s intenzívnou liečbou. Aneta ani na chvíľu nestrácala optimizmus a v boji ju podporoval nielen manžel, ktorý okamžite priletel z USA, aby jej pomohol s domácnosťou a tromi synmi, ale aj všetci kolegovia z televízie JOJ a fanúšikovia.

Kolegovia z JOJky dali jasne najavo, ako veľmi Anetke držia palce:

Po dlhých mesiacoch čakania na správu o stave moderátorky prišla v nedeľu pred polnocou konečne informácia od samotnej Anetky. "Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici. Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu," začala moderátorka so sumárom a vďakou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici... Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu? Tá mladá dáma na fotke je moja ošetrujúca lekárka počas hospitalizácie, MUDr. Barbora Kašperová. Je nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská. Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali? Ďakujem❤️ Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme... Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ?? #anetapariskova #tvjoj #moderatorka #newsanchor #rakovina #cancer #dakujem #chcemnormalnezit

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

Jednu z lekárok, Barboru Kašperovú, si ale vybrala špeciálne do svojej "ďakovačky". Anetka vyzdvihla nielen jej profesionalitu a múdrosť, ale aj ľudskosť, čo je vlastnosť, ktorú by chcel vidieť azda každý pacient u ošetrujúceho lekára. No najdôležitejšia správa prišla v ďalšej vete. "Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme... Zatiaľ sa budem snažiť len normálne žiť," napísala Aneta s nádejou, že následné pravidelné kontroly potvrdia, že liečba zabrala a ona sa bude môcť čoskoro nazvať zdravým človekom. V tom jej drží palce snáď celý národ.

Súvisiace články

Najčítanejšie