Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nová láska Johnnyho Deppa! Jej nevlastná mama žiarila vo Winettuovi ako Apanači!
Zdielať na

Nová láska Johnnyho Deppa! Jej nevlastná mama žiarila vo Winettuovi ako Apanači!

Archívna reportáž

Starnúci krásavec Johnny Deppy ešte stále nemá za sebou škaredý boj so svojou exmanželkou Amber Heard. Hollywoodske duo každý súdnym konaním dokazuje, že dno sa dá vždy ešte preraziť. No kým ona je šťastná po boku partnerky, Johnny bol sám. Zdá sa, že už to neplatí.

Pirát z Karibiku, Nožnicovoruký Edward, Willy Wonka či zvodca z Čokolády. Johnny Depp má konte mnoho už priam kultových postáv. No aktuálne sa 57-ročný herec pokúša presvedčiť súd, že v skutočnosti je dobrý chlapec. Lepšie povedané, nie je až taká príšera, ako ho vykresľuje jeho bývalá.

Alkoholik závislý na drogách, navyše násilnícky, priam so sklonmi k vraždeniu. Asi žiadna žena by si nechcela začať s mužom, ktorého niekto takto opisuje. No predsa len, je to Johnny Depp, a tak stojí za to risknúť, že to azda nebude pravda.

Pripomeňte si nevlastnú mamu Sophie v úlohe Apanači:

Za Johnnym stoja aj jeho kamaráti a bývalé priateľky, na čele s Winonou Ryder, ktorí tvrdia, že nič z obvinené jeho bývalky Amber Heard nie je pravda. Možno aj to presvedčilo 33-ročnú nemeckú hviezdičku Sophie Hermann, aby si s Johnnym vyšla na rande. A nie jedno. Nemecká televízia RTL má informácie od nemenovaného zdroja, že sa v Londýne, kde obaja bývajú, často stretávajú. Záujem údajne prišiel z jej strany. "Sophie napísala svoje telefónne číslo na papier a strčila ho medzi struny do Johnnyho gitary," tvrdí podľa geo.tv nemenovaný zdroj.

Kráska sa na Instagrame rada ukazuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One month ago - seems like a lifetime. @alexandramiro

Príspevok, ktorý zdieľa SOPHIE HERMANN (@xxsophiehermannxx),

Malým náznakom môže byť aj kontakt a vzájomné sledovanie sa na Instagrame. Blonďavá krása zažiarila v britskej reality show Made in Chelsea, na väčšiu príležitosť len čaká. Tú rozhodne dostala jej nevlastná mama, 76-ročná hviezdna nemecká herečka Uschi Glas. Ako 22-ročná zažiarila v roli Apanači po boku francúzskeho krásavca Pierra Bricea v jeho najslávnejšej úlohe - náčelníka Apačov Winettoua. S otcom Sophie žije Uschi v manželstve už 15 rokov. Ktovie, či sa jej zaťom nestane napokon Johnny. Je ale skôr možné, že premenu flirtu v akékoľvek trvalé zväzky si tento herec už dobre rozmyslí, s tým by mala počítať aj mladá blondínka.

Súvisiace články

Najčítanejšie