Zatiahnuté
17°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Je to vôbec možné?! Vendula Pizingerová je krátko pred pôrodom a TOĽKOTO pribrala!
Zdielať na

Je to vôbec možné?! Vendula Pizingerová je krátko pred pôrodom a TOĽKOTO pribrala!

Archívna reportáž

Čas neuveriteľne letí. Len pred nedávnom vyrazila Vendula Pizingerová všetkým dych oznamom, že čaká bábätko. V jej 48 rokoch na to zrejme už nikto ani nepomyslel. No ona s jej o 16 rokov mladším manželom Josefom zjavne áno.

Vendula Pizingerová, vdova po skladateľovi Karlovi Svobodovi a prezidentka nadácie Kvapka nádeje, si po oznámení radostnej správy musela prečítať a vypočuť kvantum otrasných komentárov. Našlo sa mnoho ľudí, ktorí mali pocit, že presne vedia, ako má čo fungovať a kedy ideálny by žena mala byť tehotná, prípadne kedy už rozhodne nie.

Našťastie, po tom všetkom, čo v živote Vendula prežila, ju síce tie slová zamrzeli, ale ťažkú hlavu si z nich nerobila. Najpodstatnejšie je, že sa na dieťatko s manželom nesmierne tešia. Nepotrvá dlho a už bude na svete.

Josefa si Vendula vzala v roku 2015:

​Jednou z tradičných "múdrostí" všeznalcov na internete bolo to, že je príliš stará, aby tehotenstvo zvládla. Teraz už je jasné, že Vendula všetkým vytrela zrak, píše portál Blesk.cz. Nielenže je ešte aj v ôsmom mesiaci vysoko aktívna v práci, ale aj v domácnosti, ktorú aktuálne prerábajú, ale aj fyzicky jej telo zvláda tehotenstvo perfektne.

Medzi manželmi panuje absolútna harmónia a láska:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kdyz si nekoho vezmes , uzavres vlastne takovou dohodu ze ten clovek patri k tobe???‍♀️?‍♀️#❤️ @josefpizinger

Príspevok, ktorý zdieľa Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),

Je to až neuveriteľní, ale Vendula pribrala doteraz len 6 kíl, vyzerá výborne a energie má na rozdávanie. Netrápia ju ani také nepríjemnosti, ako nespavosť. "Na svoj pôrod myslím, pred tým sa nedá ujsť. Ale dočítala som sa, že mamičky, ktoré o tom premýšľajú, nemôžu spať. Tak toto ja neriešim," hovorí spokojne Vendula, ktorú čaká tretí pôrod. Prezradila však to, že do istej miery je poverčivá a napríklad kočík doma nechce ani za svet. "Nemá byť doma, nosí to smolu. Farbu neprezradím. Pohlavie pozná len manžel, svokra a pár najbližších," jednoznačne odmietla čo i len naznačiť, čo má v brušku. Už zhruba o mesiac by mala Vendula rodiť, a tak sa to konečne všetci dozvedia.

Súvisiace články

Najčítanejšie