Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šesť cien OTO ide do JOJky! Silné ďakovné reči víťazov
Zdielať na

Šesť cien OTO ide do JOJky! Silné ďakovné reči víťazov

Archívna reportáž

Už 20 rokov hodnotia výkony filmových a televíznych osobností, ako aj hviezdy z oblasti hudobnej tvorby, diváci v ankete OTO. Po piatku už poznáme tohtoročných víťazov ceny Osobnosť televíznej obrazovky. JOJka môžu byť spokojná, pozbierala hneď šesť zlatých sošiek.

Najväčšia koncentrácia hviezd tvorivého neba bola v piatok v Slovenskom národnom divadle. Nebyť niektorých hostí s rúškami, divák by si ani neuvedomil, že sa udalosť koná v časoch koronakrízy.

Hneď v prvej časti vysielania sa radoval celý spravodajský tím televízie JOJ. V kategórii Redaktor spravodajstva totiž zvíťazil Tatranec Jožko Kubáni. "Ďakujem všetkým, ktorým ešte neleziem na nervy a poslali mi hlasy. V tejto ťažkej dobe som rád, že ešte stále je záujem aj o také reportáže a obrázky, ktoré prinášajú trochu pohody. Aj keď už príroda nám za to, ako sa k nej správame začína dávať najavo, že to nie je v poriadku. A ja pevne verím, že kým skončím svoju prácu reportéra, sa spamätáme a budeme k lesom, vodám, k vzduchu a tým vlastne aj k sebe oveľa lepší," takto využil Jozef v ďakovnej reči príležitosť aj na vážny odkaz všetkým ľuďom.

Aj minulé roky boli pre televíziu JOJ úspešné:

​Z ceny za najobľúbenejší zábavný program sa radovali tvorcovia relácie Inkognito. "V Inkognite sa produkuje zábava, produkuje sa humor, produkuje sa dobrá nálada, dobrá atmosféra a to je neoddeliteľnou súčasťou každého života. Ak v živote toto stratíte, trošku strácate. Ja si myslím, že humor je naozaj tá najlepšia medicínka," zamyslel sa nad významom humoru Vlado Voštinár. Na tvorbu ľudí v kultúre upozornil Najlepší herec, Tomáš Maštalír: "My, čo nás je vidno, to je minimum, to je možno jedna desatina. Verte, že niekto nevyplakával, nikto nechcel nikomu nič zobrať, ľudia z kultúry chceli, aby sa na nich nezabudlo".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

WAU, Absolútny OTO je Michal Hudák! ??? #tvjoj #gratulujeme #michalhudak #absolutnyoto #oto2019 #anketaoto #anketaoto2019

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj),

Maštalír a s ním aj televízia JOJ, sa radoval hneď dvakrát, keď sa najlepším seriálom stala silná kriminálka Za sklom. No nárok na poriadnu oslavu mal iste najmä Michal Hudák, ktorý zvíťazil nielen v kategórii Zabávač, ale získal aj cenu Absolútny OTO. "Minulý rok to bolo také, že náhoda. Teraz si hovorím, že už to asi taká náhoda nebude. A ja pripomínam, že nie som na žiadnej sociálnej sieti, pokiaľ niekto za mňa odpovedá na Facebooku alebo Instgrame, tak vás klame. Veľmi ďakujem, túto sošku by som nikdy nezískal, ak by som roky s radosťou a nadšením nepracoval pre televíziu JOJ. Nezabúdajte sa zabávať, že v každom z nás je dieťa, ktoré sa chce hrať," odkázal viditeľne dojatý Michal.

Absolútny OTO: Michal Hudák

1. Moderátor/ka športu: Marianna Ďurianová
2. Redaktor/ka spravodajstva: Jozef Kubáni
3. Osobnosť TV publicistiky: Kristína Kövešová
4. Moderátor/ka TV programov: Adela Vinczeová
5. Komentátor/ka športu: Marcel Merčiak
6. Moderátor/ka spravodajstva: Janette Štefánková
7. Herec: Tomáš Maštalír
8. Herečka: Dominika Kavaschová
9. Zabávač: Michal Hudák
10. Hudobná skupina: Peter Bič Projekt
11. Speváčka: Sima Martausová
12. Spevák: Kali
13. Seriál roka: Za sklom
14. Program roka: Tvoja tvár znie povedome
15. Zábavný program: Inkognito

Súvisiace články

Najčítanejšie