Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Desivá správa z Londýna! Rovno pod oknami Kate a Williama našli mŕtvolu!
Zdielať na

Desivá správa z Londýna! Rovno pod oknami Kate a Williama našli mŕtvolu!

Archívna reportáž

Princ William s manželkou Kate obývajú v Lodýne Kensingtonský palác. Ten stojí v jednom z najkrajších londýnskych parkov a za susedov majú napríklad princeznú Eugenie. Park dotvárajú aj jazierka, jedno z nich je rovno pod oknami vojvodov z Cambridge. No dojem zrejme na dlhú dobu pokazil desivý nález.

Zrejme ani v najhoršom sne si manželia Kate a William nepredstavovali, že len neďaleko ich domu sa odohrá tragédia. V jazere pri Kensingtonskom paláci našli pred pár dňami mŕtvolu ženy, píše portál Daily Mail.

Podľa prvotných odhadov malo ísť o umelkyňu zo slávnej rodiny s umeleckým meno Endellion. Tá totiž bola už týždeň nezvestná. No keď sa začali šíriť správy o jej smrti, svojim blízkym sa ozvala. 

Idylický život vojvodov narušila tragédia:

Rodina umelkyne vydala aj verejné vyhlásenie: "Moja sestra Endellion ja nažive, v poriadku a zdravá". Takto radostne priznal verejne pravdu jej  brat a poďakoval sa za obrovskú podporu a prejavy spolupatričnosti. 

​Pre Scotland Yard to ale znamená jediné - čaká ich tvrdá práca, aby zistili, komu telo patrí. "Úmrtie označujeme v tomto momente ako nevysvetlené, no zatiaľ to nevyzerá na zásah druhej osoby," píše sa v stanovisku polície. Nič to ale nemení na tom, že zatiaľ polícia netuší, ako k smrti osoby došlo a prečo práve v tejto kráľovskej záhrade.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie