Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ken alias Barbie sa ukázala v plavkách! Tam dole jej ale čosi ušlo!
Zdielať na

Ken alias Barbie sa ukázala v plavkách! Tam dole jej ale čosi ušlo!

Zdroj: Instagram/JA

Dlho bol Brazílčan Rodrigo Alves známy ako ľudský Ken. Absolvoval toľko plastických operácií, že sa už pomaly prestal podobať na človeka. Keď už nemal kam ďalej zájsť, šokoval v apríli svet najväčšou možnou zmenou - stala sa z neho žena.

Pred pár mesiacmi sa znenazdajky svojim fanúšikom na Instagrame ukázala namiesto Roddyho Alvesa istá Jessica. Komu to nebolo hneď jasné, po chvíli pochopil. Rodriga už omrzelo byť mužom. Ako tvrdil, vždy sa cítil byť vo svojom vnútri tak trochu ženou.

Pochopiteľne, žiadna prirodzená krása to nie je, pri Roddyho počte plastických operácií to už ani nebolo možné. Jessica Alves je umelá od hlavy po päty. No teraz sa predviedla v skutočnej extrémnej podobe.

Pozrite si, ako sa Rodrigo menil na Jessicu:

Obrovské prsia, obrovské pozadie, obrovské pery, no pozor - absolútne osí pás. Aktuálne pridaná fotka ukazuje Jessicu s pásom, aký by prirodzene nebolo možné docieliť. Otázka už len znie, či to je photoshop, alebo sa dala Barbie vybrať rebrá. Jessica pre istotu nepovolila komentáre k fotke. "Bola by som šťastná, ak by ma ľudia akceptovali aká som, ale viem, že vytváram silnú odozvu. Vždy mám - moje meno, môj výzor, moju veľkosť," napísala k fotke.

No ešte niečo Jessice uniklo. Ktovie, či to bol zámer, alebo si skutočne nevšimla, že v intímnych partiách celkom zreteľne vytŕča niečo, čo ženy prirodzene nemajú. Ako sama pred časom hovorila, tá zásadná operácia, teda zmena pohlavia, ju ešte len čaká. Hoci len pár mesiacov ešte ako Roddy tvrdil, že o penis sa nikdy obrať nenechá. Ten teraz síce nevykukol, no aj tak je zrejmé, že operácia ešte neprebehla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie