Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tajná chvíľka otca s dcérou! TAKTO spieva Gáborík svojej Belle, keď ho nikto nepočuje!
Zdielať na

Tajná chvíľka otca s dcérou! TAKTO spieva Gáborík svojej Belle, keď ho nikto nepočuje!

Archívna reportáž

Rodičovstvo robí s ľuďmi divy. To, že sa svojmu dieťaťu naplno oddajú matky, je považované za normálne a obvyklé. No ak sa do svojho potomka bezhlavo "zamiluje" otec, sú z toho všetci namäkko. Medzi slovenskými celebritami je takých viacero, pridal sa k nim aj otecko malej Belly Gáborikovej.

Hoci by to malo byť azda úplne normálne, ešte stále sa spoločnosť na dobrého otca pozerá ako na vzácny úkaz hodný chvály. Na druhej strane, ak by to aj iných povzbudilo k tomu, že budú svoje dieťa bezhranične milovať a spravia pre neho prvé aj posledné, je to dobrá "kampaň". A jej súčasťou sa v podstate nevedomky stal aj Marián Gáborík.

Náš skvelý hokejový reprezentant, aktuálne hráč NHL, dokazuje, že mu to ide skvelo nielen na ľade, ale aj doma, s rodinkou. V máji sa stal otcom dcérky Belly, ktorú má s manželkou Ivanou. A je jasné, že dievčatko si ho absolútne získalo.

Vypočujte si Mariánov spev a vlastné textovanie:

​Pre krásnu Bellu je totiž schopný spraviť aj to, čo by sa inak zrejme ostýchal. "Tata spieva jej piesenku pred spaním," napísala k videjku v Instastories Bellina mama Ivana. Ktovie, či Marián tušil, že videjko s jeho prednesom pôjde na Instagram, no nezaváhal a spieval.

Hokejista svoju Bellu zbožňuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Footsies?❤️

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Mnohí rodičia poznajú, že s dieťaťom prichádza do rodiny aj obrovský kus kreativity, ktorá je potrebná na to, aby potomka zabavili. Jedným z účinných nástrojov je spev. A keď už spievať, tak rovno vlastnú tvorbu. Melódiu si síce obvykle človek požičia zo známej piesne, no text už upravuje na mieru svojmu zlatíčku. Aj Marián spieval čosi o Belle a aquabelle, čo sa javí byť výsledok jeho okamžitej tvorivej chvíľky. Podstatné je, že dcérke sa tento hit zjavne páčil, aj to, ako jej tato "tancoval" s nožičkami. Marián sa jednoducho do úlohy otca vžil naplno, a vďaka pohotovej Ivane teraz svojím spevom baví aj fanúšikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie