Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lucie Vondráčková sa teší z novej vily! Bude sa o obydlie deliť aj s novou láskou?!
Zdielať na

Lucie Vondráčková sa teší z novej vily! Bude sa o obydlie deliť aj s novou láskou?!

Lucie Vondráčková sa môže konečne zhlboka nadýchnuť a začať nový život. Ten starý, spojený s hokejistom Tomášom Plekancom, je totiž už definitívne uzavretý. Rozviedli sa, dohodli starostlivosť o deti a rozdelili majetok. V tomto prípade si výrazne polepšila práve speváčka a herečka v jednej osobe.

Český hokejový reprezentant a bývalý hráč NHL si počas dlhoročnej kariéry zarobil slušné milióny. Podstatná časť z nich však po rozvode pristála na účte jeho už exmanželky, 40-ročnej Lucky Vondráčkovej. Ak sa k tomu prirátajú nemalé peniaze, ktoré si zarobila sama počas svojej bohatej kariéry, no ešte stále aj pribúdajú, je jasné, že rozhodne netrie biedu.

Bytík v paneláku by bol asi v jej prípade absurdný, rozhodla sa ale ostať panelákom nablízku a kúpila si vilku priamo pod typickými stavbami z čias socializmu. Vila na rozhraní štvrtí Libuš a Kamýk ju stála poriadny balík peňazí, píše portál Blesk.cz.

Pozrite si klip k Luckinej najnovšej piesni:

Na pohľad príjemný domček vzdialený od centra Prahy zhruba 20minút jazdy autom stál speváčku a herečku v prepočte takmer milión eur. Mama dvoch synov sa s nimi už aj nasťahovala. Ak vidno na jednej z fotiek na jej profile na Instagrame, nejde o žiadnu super modernú stavbu zvonku ani vnútri. Prevládajú prírodné tóny aj materiály a na stene dominuje obraz s Luckiným milovaným zvieraťom.

"Pomaly sa zabývame, ale už teraz je nám dobre. Máme dve mačky a tam, kde je mačka, tam je už domov. Býva sa nám dobre," pochvaľuje si Lucie zmenu. Do vily sa presťahovala z luxusného bytu na Kavčích Horách, ktorý obývala ešte s Plekancom. Zrejme už nemala záujem o spomienky na muža, ktorý je teraz šťastný po boku tenistky Lucie Šafářovej a ich 10-mesačnej dcérky. Nič podobné Vondráčkovej nehrozí. "Žiadny muž nie je a nebude. Naozaj. Buď len pracujem, alebo som doma s  svojimi deťmi. Žiadneho pána nechcem ani vidieť," hovorí rezolútne Lucka. Láske sa však rozkázať nedá, jej presvedčenie zrejme vydrží len do momentu, keď sa zjaví ten pravý.

Súvisiace články

Najčítanejšie