Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Monika Bagárová priznala, že o dcérku sa stará sama, pomoc má len od TEJTO osoby!
Zdielať na

Monika Bagárová priznala, že o dcérku sa stará sama, pomoc má len od TEJTO osoby!

Archívna reportáž

Rumia Muradová je na svete už viac ako tri mesiace. Svojim rodičom robí usmievavé dievčatko obrovskú radosť. Veľké pokroky sa dejú každý deň, ako pri azda každom bábätku. Žiaľ, v tomto prípade tak trošku unikajú jej otcovi.

Zápasník MMA, 30-ročný Makhmud Muradov, je aktuálne vo fáze intenzívnej prípravy na zápas v prestížnej súťaži UFC, ktorá sa bude onedlho konať v Poľsku. Denné tréningy s nutnosť sústrediť sa na výkon spôsobujú, že so svojou rodinkou je aktuálne Mach len vzácne.

Dobre to pozná každá partnerka profesionálneho športovca. Nedá sa očakávať, že zrazu zanechá kariéru a naplno sa bude venovať rodine. Naopak, je to rodina, ktorá sa musí prispôsobiť.

Vypočujte si jednu z Monikiných najúspešnejších pesničiek:

Monika Bagárová svojho partnera plne podporuje a chápe, že svoju prácu a záľubu zároveň musí brať Makhmud vážne, ak chce dosahovať dobré výsledky. A v športe ide o víťazstvo, najmä ak sa tým chce človek aj seriózne živiť. Muradov patrí rozhodne medzi svetovú špičku. No musí za to do istej miery obetovať rodinu. "Ocinko v príprave na ďalší UFC zápas. Spoločného času je teraz menej a každá chvíľa je pre nás vzácna. Budeme pri tebe vždy stáť a podporovať ťa," napísala Monika odkaz svojmu milovanému.

Po Poľsku by mal Mach zamieriť do USA alebo do Dubaja, čo by znamenalo ešte dlhšie odlúčenie, vzhľadom ku karanténe. Aj s tým je Monika zmierená. "Dávam mu obrovský priestor na prípravu a chcem, aby bol aj on spokojný so svojou prácou," prezradil mama malej Rumie. Ako ukázala, obrovskou pomocou je jej vlastná mama, ktorá je u nich doma takmer stále.

Instagram/MB

​Monika pridala aj vtipné video, kde ju jej mama kŕmi, nakoľko ona so spiacou dcérkou v nosiči to nedokáže. Aj preto je jasné, prečo nemá Makhmud vôbec žiadny problém so svokrou v dome, do značnej miery totiž nahradzuje jeho úlohu.

Najčítanejšie